Uwe Rösler modtager fansenes hyldest (Foto: Matti Kronborg)

Uwe Rösler forlænger med AGF


| Jonas Roulund |

AGF’s cheftræner siden 2022, Uwe Rösler, har i dag forlænget sin kontrakt med De Hviie.

Mathias Sauer forlængede sin kontrakt med AGF i går, og i dag følger klubben op med endnu en stor nyhed fra direktionsgangene.

Cheftræner, Uwe Rösler, har nemlig fået forlænget sin aftale med klubben, så den løber til sommeren 2028. Kontrakten stod ellers til at udløbe i sommeren 2025, og der er dermed lagt yderligere tre år på aftalen.

– Uwe har vist os, at vi traf det rette valg i 2022. Han er kommet til AGF med en stor fodboldfaglighed og stærke ledelsesmæssige kompetencer, og han har vist resultater på både det sportslige plan og med udvikling af spillere, fortæller sportschef, Stig Inge Bjørnebye til AGF.dk.

Uwe Rösler klapper efter slutfløjt.
Foto: Kronborgfotos

En stærk karakter

Rösler har stået i spidsen for AGF i 55 Superligakampe og har et flot pointsnit på 1,6, hvilket er bedst af alle tidligere AGF’s superligatrænere ifølge Superstats.dk.

I alt er det blevet til 65 kampe som AGF-træner med 30 sejre, 19 uafgjorte og 16 nederlag i alle turneringer.

– Med en stærk karakter og vindermentalitet har Uwe formået at kombinere spillestilsudvikling og sportslig udvikling med resultater, og det har han gjort med en stor sans for vores værdier som klub, som Uwe selv er en flot eksponent for. Uwe besidder de kvaliteter, der skal til for fortsat at udvikle holdet og vores klub i den rette retning, og vi glæder os til at følge hans arbejde i fremtiden og fortsætte det gode samarbejde, siger Stig Inge Bjørnebye om forlængelsen.

Uwe og resten af truppen. Uwe taler med Gift Links.
Foto: Kronborgfotos

Næste opgave for Uwe bliver på søndag, hvor FC Midtjylland gæster Ceres Park.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.