Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Uwe med skadesopdatering og optakt til Brøndby: – Vigtigt at slutte sæsonen godt af


| Jonas Roulund |

Uwe Rösler ser frem til sæsonens sidste kamp, hvor arvefjenderne fra Brøndby IF venter.

Sæsonen har budt på mange op- og nedture, men nu er det snart ovre.

Sæsonens sidste kamp står for døren: BIF vs. AGF.

Arvefjenderne mødes på Brøndby Stadion søndag klokken 17, og cheftræneren ser frem til at kunne drille mesterskabskandidaterne i sidste spillerunde.

– Vores gruppe er et godt sted. Presset er på Brøndby, og vi kan gå ind til kampen og spille frit, siger Rösler.

Uwe Rösler Udebane JYSK Park
Foto: Hjørringgaard Photo

– Jeg håber og tror, at vi kan gøre, som vi gjorde mod FCK og i 1. halvleg mod Silkeborg. Sejren over FCK har både givet selvtillid og tro, og det skal vi bygge videre på, fortæller cheftræneren til KSDH.dk.

Energi og motivation

Brøndby ligger inden sidste spillerunde på ligaens 1. plads med samme antal point som FC Midtjylland på 2. pladsen. AGF vil derfor kunne fratage hjemmeholdet en stor fest, hvis De Hviie skulle lykkes med at hente sejren søndag aften.

– Jeg ved, at Brøndby er vores ærkerivaler, så for mig personligt, får jeg meget energi og motivation af at kunne drille dem. Det er også vigtigt, at vi slutter sæsonen godt af. Sårene heler langsomt efter pokalfinalen, men et par store sejre her til sidst vil hjælpe godt på det, siger Rösler.

Foto: Kronborgfotos

Han understreger, at der bliver behov for erfaring i startelleveren, når holdet træder ind på et tætpakket Brøndby Stadion.

– Vi får brug for erfarne spillere til at spille i den kulisse. Det bliver en heksekedel, siger Rösler, som har en lille skadesopdatering klar.

– AJ og Akoto løber stadig uden bold. Vi skal ikke risikere noget her til sidst, så de kommer ikke i spil. Knoester har til gengæld trænet med på fuldt blus igen. Anker er ude med et hofteproblem. Kahl er tilbage fra karantæne, og Janni er færdig for sæsonen. Men to forsvarsspillere tilbage vil hjælpe os, siger cheftræneren.

Uwe Rösler instruerer Eric Kahl.
Foto: Kronborgfotos

AGF er sikre på at slutte på ligaens 5. plads uanset søndagens resultat.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle