Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Uwe: – Holdet gav det rigtige svar


| Jonas Roulund |

Det blev hverken til point eller en skadesfri kamp søndag aften i Parken, men Uwe Rösler kunne til gengæld glæde sig over, at AGF fik givet et godt modsvar efter fadæsen i Farum en uge tidligere. 

De Hviie kom lige fra et blamerende 7-2 nederlag på Right to Dream Park, da FC København stod klar i runde 27.

Ikke den perfekte optakt til en kamp i Parken, men AGF’erne kæmpede bravt søndag aften.

– Holdet gav det rigtige svar. Vi fik et mål imod os. Vi udlignede, og det lignede, vi ville få noget med herfra. Det havde været super. Vi måtte lave en masse ændringer, så jeg synes, spillerne steppede op, fortalte Uwe Rösler i mixed zone efter kampen, der desværre endte 3-2 til FCK.

Foto: JacobsenPhotography

– Måden vi svarede igen efter 7-2-kampen, viser mig, at vi er klar til at kæmpe i pokalen. De kunne være knækket igen efter 3-1 målet, men de blev ved med at kæmpe, fortæller cheftræneren.

Klar til pokalfinalen

Han kunne se sit mandskab komme bagud efter 59 minutter, men Eric Kahl fik udlignet med 20 minutter igen, og så var det ellers tæt på, at det alligevel lykkedes at hente point. Desværre gav en hæsblæsende afslutning med tre mål på ni minutter københavnerne tre point med videre.

– Både de unge og de erfarne gav alt, hvad jeg kunne bede om, siger Uwe Rösler, der nu ser frem mod en Superligakamp på Ceres Park mod FCN, inden årets helt store kamp – pokalfinalen i Parken – venter.

– Jeg kan love vores fans, at vi vil kæmpe for hver en meter i pokalfinalen. Vi vil være der 100 procent!, fortæller AGF-træneren.

Magnus Knudsen i kamp mod Rasmus Falk og FCK.
Foto: Kronborgfotos

Kampen mod FCN spilles fredag den 3. maj klokken 19 i Aarhus. Pokalfinalen er klokken 17 den 9. maj.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle