• Forside
  • AGF Nyheder
  • Uwe efter forlængelse: – Jeg går på arbejde med et smil hver dag

Foto: Kronborgfotos

Uwe efter forlængelse: – Jeg går på arbejde med et smil hver dag


| Jonas Roulund |

55-årige Uwe Rösler har i dag forlænget sin aftale med AGF med yderligere tre år, så den nu løber frem til sommeren 2028. En nem beslutning, fortæller den tyske cheftræner.

Uwe Rösler erstattede David Nielsen som cheftræner i AGF den 1. juli 2022, og siden er det blevet til bronzemedaljer, top seks-placeringer og en pokalsemifinaleplads, hvorfra man står med gode kort på hånden for at avancere.

De gode resultater belønnes nu med en forlængelse af cheftrænerens kontrakt, som ellers stod til at udløbe i sommeren 2025.

– Jeg går på arbejde med et smil hver dag, og jeg kan lide personerne, ledelsen og alle i og omkring klubben. Vi arbejder sammen mod et fælles mål og med en stor opbakning fra byen og vores fantastiske tilhængere, fortæller Rösler til AGF.dk.

Uwe Rösler klapper af fansene.
Foto: Kronborgfotos

Rösler har stået i spidsen for AGF i 65 kampe med 30 sejre, 19 uafgjorte og 16 nederlag til følge.

Stadig meget at nå

Röslers trænerkarriere startede tilbage i 2005 i Lillestrøm, hvorefter turen gik videre til Viking, Molde, Brentford, Wigan, Leeds, Fleetword, Malmö FF og Fortuna Düsseldorf, inden AGF altså stod klar med en kontrakt for snart to år siden.

Og han har fortsat masser af blod på tanden for at opnå mere.

– Vi har mange mål, vi skal opnå endnu, og jeg vil gerne tage flere skridt sammen med vores spillere, stab og resten af de mange dygtige medarbejdere, der er i AGF. Vi skal fortsætte det gode samarbejde, og det glæder mig meget, at jeg i de kommende år, fortsat er en del af den her fantastiske klub, siger Uwe Rösler.

Uwe Rösler med knyttede næver.
Foto: Matti Kronborg

– Klubben er inde i en positiv udvikling med mange nye tiltag, og til 2026 rykker vi ind på et nyt stadion, som vi alle ser meget frem til. Den udvikling vil jeg fortsat gerne bidrage til i tæt samarbejde med resten af ledelsen, fortæller Rösler, som kan opleves på det nuværende stadion på søndag, når FC Midtjylland kigger forbi til kamp klokken 18.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.