• Forside
  • AGF Nyheder
  • Uwe: Brøndby vil komme med bål og brand – og det skal vi matche!

Foto: Kronborgfotos

Uwe: Brøndby vil komme med bål og brand – og det skal vi matche!


| Jonas Roulund |

Søndag venter Brøndby i returopgøret i Oddset Pokalens kvartfinaler, og selvom AGF fører 2-0, så skal der ikke hviles på laurbærrene, fortæller Uwe Rösler.

2-0 er en farlig, men også dejlig føring.

AGF går ind til søndagens opgør med det gode udgangspunkt efter en flot præstation torsdag aften, men vi skal ikke forvente en 1:1-gentagelse søndag eftermiddag, fortæller AGF’s cheftræner.

– Søndag bliver en anderledes kamp. De vil komme ud med bål og brand. De har store personligheder og spillere, og de vil ud og vise sig frem. Det bliver en helt anderledes kamp, fortæller Uwe Rösler.

Uwe Rösler med opadvendte tomler efter sejr over FCK.
Foto: Kronborgfotos

Flere spillere er tvivlsomme

Tobias Mølgaard udgik af torsdagens opgør med en baglårsskade, Bech blev udskiftet med mavekramper, Knoester er endnu ikke klar til at starte, mens Mads Emil Madsen slet ikke blev bragt på banen. Samtidig er Duelund, Hvidt og Yakob selvfølgelig fortsat ude.

Der kan derfor være behov for at tænke ud af boksen igen, når startelleveren skal plukkes i morgen.

– Vi håber at få Mølgaard klar, og Bech er forhåbentligt også ovenpå igen. Når det er sagt, så er jeg godt tilfreds med indsatsen fra dem, som får chancen. Brandhof var god. Akoto gjorde det godt, og Andersen voksede gennem kampen. Hele holdet holdt sig til gameplanen, og det skal vi sørge for at gøre igen, fortæller Rösler, som ser frem til at matche hjemmeholdet igen.

– Vi skal være klar til det høje tempo og den høje kvalitet. Og så skal vi spille god fodbold igen, siger cheftræneren.

Uwe Rösler instruerer Eric Kahl.
Foto: Kronborgfotos

Kampen mod Brøndby fløjtes op klokken 15:30 i morgen på Brøndby Stadion. Hvis det lykkes AGF at avancere, vil det være første gang siden sæsonen 20/21, at holdet når semifinalen. Dengang blev det til et samlet 3-1 nederlag til Randers FC i semifinalen.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.