Foto: agf.dk

Ungdomsstatus: U13 bomber & U19 vinder


| Jonas Roulund |

U19 tog en vigtig sejr, mens U15 og U17 led nederlag. Længere nede i årgangene er der fuld gang i målscoringen – bliv opdateret på AGF’s ungdomsafdeling lige her.

AGF’s U19-mandskab gennemgår en svær sæson, hvor der desværre har været langt mellem sejrene. Det er blevet til seks styks i 24 kampe, men i weekenden mødte holdet AaB på Fredensvang, og så kom der andre boller på suppen.

En flot indsats blev kronet med en overlegen 3-0 sejr, der bringer holdet op på en aktuel 10. plads i tabellen. Målene blev sat ind af Jing Reece, Bertram Zacho og Luka Callø. Der resterer to kampe i sæsonen – den første står mod Vejle på lørdag i VB Parken, og så afsluttes sæsonen hjemme mod Silkeborg den 24. maj klokken 18.

U15 og U17 med træls weekend

AaB’s yngre drenge fra U17 og U15 kiggede også forbi Fredensvang i weekenden, og de tog desværre alle point med hjem til Nordjylland.

Hos U17, der ellers har klaret sig godt i denne sæson, blev det til et 3-0 nederlag, mens U15 indkasserede et smallere 2-1 nederlag efter at have været foran på mål af Valdemar Rosenberg.

U17 er nu nummer seks i ligaen med tre kampe tilbage og 41 point. FC Nordsjælland topper rækken med 47 point. Næste U17-kamp foregår i Brøndby den 2. juni klokken 14.

Hos U15 holder man også en lille kamppause, og her resterer også tre kampe – den næste er også i Brøndby samme tid og sted som U17. AGF indtager femtepladsen i U15 Liga.

De yngste bomber mål ind

Vi har normalt kun fokus på U15-U19, men skal vi ikke også lige tage et kig længere ned i årgangsrækkerne?

Her har U14 placeret sig på en femteplads ud af syv med tre sejre og fem nederlag i denne sæson. De spiller hjemme på lørdag mod Randers klokken 11, så kig ud til lidt ungdomsbold, hvis du skal have fyldt Kristi Himmelfartsferien ud med god underholdning.

Hos U13 elsker de mål. I lørdags smadrede de Horsens fS 6-1! Magnus Obase Warberg Sejersen bragte hjemmeholdet i front efter fem minutter, og så fulgte Silas Bager, Triastan Theilade Thomsen x2, Christian Schjøtt og Kontrad Olsen op med kasser, inden en Horsens-spiller reducerede til slutresultatet. U13 spiller igen på tirsdag klokken 18. Her kigger Vejle Boldklub forbi, så lad os da håbe, at drengene fortsætter mål- og pointstimen, der indtil nu har bragt dem op på en andenplads i rækken.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.