Udsolgt på det udvidede udebaneafsnit i Randers


| Thomas Vedel |

AGF kan igen se frem til sublim opbakning på lægterne fra godt 1800 medrejsende AGF-fans, når De Hvide i morgen møder Randers FC på Cepheus Park.

Først fik AGF tildelt godt 1000 billetter til det normale udebaneafsnit i Randers. De blev revet væk.

Så fik AGF stillet yderligere godt 800 billetter til rådighed til et udvidet udebaneafsnit på Cepheus Park, og disse billetter er nu også revet væk.

Det betyder, at godt 1800 AGF-fans vil være på plads, klar til at støtte De Hvide i det vigtige derby mod Hestene fra Randers.

Det betyder til gengæld også, at hvis man endnu ikke har sikret sig en billet, skal man ud på det private billetmarked for at få plads på tribunerne til kampen. Her kan man evt. søge mod KSDH.dks facebook-gruppe “AGF Billetter – Køb/Salg/Bytte“, hvis man søger en billet – eller har en billet til overs, man gerne vil sælge.

AGF’s udebaneafsnit i Randers opdeles i to: et stemningsafsnit og et afsnit med siddepladser. Det betyder, at AGF-fans ved ankomsten til stadion fordeles til det afsnit, man foretrækker. De stemningsaktive fans bør søge mod ståpladserne i det normale stemningsafsnit, mens børnefamilier, og folk som ikke bidrager nær så meget til stemningen, bør søge mod det udvidede siddeplads-afsnit.

AGF opfordrer alle til at ankomme til stadion i god tid, så alle kommer på plads på tribunen inden kampstart.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.