Foto: Rasmus Fisker

Tre sejre på stribe for U19 og vind i sejlene for U17


| Rasmus Fisker |

AGF’s U19-drenge leverede endnu en gang varen og spillede en stærk første halvleg i 2-1 sejren over AaB på en smuk og solrig eftermiddag på Fredensvang. Der var samtidig succes for U17, som tog sæsonens anden sejr. 

Solen skinnede og der var blå himmel over Fredensvang lørdag, hvor flere af AGF’s ungdomshold skulle i aktion.

Her mødte U19 først AaB’s ditto, mens U17 senere skulle i aktion mod nordboerne.

Martin Mai på Fredensvangs bane 1. I U/19 drengenes 2-1 sejr over AaB
Foto: Rasmus Fisker

Fremragende første halvleg

AGF’s young guns var lørdag i kamp imod AaB, og her startede U19-drengene kampen herligt aggressivt.

Det var tydeligt at se, at der er blevet arbejdet med presspillet på træningsbanen for Niki Zimlings tropper.

Presspillet sad nemlig lige i skabet i det meste af første halvleg, hvor AGF skubbede højt op på modstanderen og fik smadret deres opspil. De Hviie var selv gode på bolden og angreb konstant.

AGF’s nummer 10, Martin Mai, virkede i hopla og var konstant udfordrende i sit spil, og det gav et tidligt mål efter ni minutter.

Mai smed efter et stærkt gennembrud i højre side bolden ind i fødderne på Stefen Erwan Tchamche, der bankede bolden i mål til 1-0 til hjemmeholdet. Det var Tchamches andet mål i denne sæson.

Angriberen har været et års tid i AGF-talent, og han har en rigtig god fysik. En rigtig spændende spiller at følge i fremtiden.

Stefen Erwan Tchamche scorer til 1-0 i U/19 holdets 2-1 sejr over AaB. lørdag den 2 september på fredensvangsbane 1.
Foto: Rasmus Fisker

AGF sad godt på kampen og i forsvaret lukkede Mikkel Kannegaard og Gustav Schjøtt godt ned for angriberne fra AaB, der kom frem til meget lidt.

En meget energisk Rasmus Düring var også herligt udfordrende med flere gode sideskift og indlæg.

Han ragede dog et gult kort til sig efter 40 minutter og blev efter 46 minuter erstattet af vores nye spiller, Noah Strandby Oliver, der før sæsonen er kommet til fra Esbjerg. 

Inden holdene gik til pause, måtte AGF målmand Jonathan Jørgensen Hutters dog diske op med en god redning, som var medvirkende til at der stadig stod 1-0 til De Hviie ved halvleg.

De gode takter blev fulgt op i starten af anden halvleg, hvor Jacob Andersen efter få minutter kunne gøre det til 2-0.

Zimling ser et hold der hviler i sig selv

Anden halvleg ændrede sig markant efter AGF’s scoring til 2-0, og AaB sad på det hele de næste 20 min.

Der var både et frispark på stolpen fra de nordjyske talenter, og det udviklede sig til et mindre stormløb mod hjemmeholdets mål.

Målmand Hutters diskede som sædvanligvis op med flere gode redninger.

Efter 67 minutter gik den dog ikke længere, og AaB fik reduceret på mål af Mads Mochau.

Det mål fik AGF til at vågne lidt op i kampen og slutte stærkt af.

Det var cheftræner Niki Zimling også stærkt tilfreds med udover den gode første halvleg.

– Jeg ser et hold, der hviler i sig selv, og et hold der kommer ud og vinder på god attitude og de værdier vi står for, fortæller Zimling.

AGF's U19-træner, Niki Zimling.
Foto: AGF.dk

– Vi bliver lidt for bagtunge i anden halvleg, men spiller godt i første halvleg, hvor vi holder AaB nede på to-tre muligheder, siger cheftræneren.

Zimling kan dog med rette være stolt af sine drenge, der tog den tredje sejr på stribe og pt. indtager førstepladsen i U19 drenge ligaen.

Kampfakta

Spillested: Fredensvang, Bane 1, Terp Skovvej 16

Spilletidspunkt: Lørdag den 2. september klokken 14.

Resultat: 2-1

9: Stefen Erwan Tchamche (AGF)

47: Jacob Andersen (AGF)

67: Mads Mochau (AaB)

Holdopstillinger:

AGF: Jonathan Jørgensen Hutters, Gustav Schjøtt, Mikkel Kannegaard, Luka Callø Carstensen, Rasmus Düring (46: Noah Strandby Oliver), Bertram Zacho, Jacob Andersen, Stefen Erwan Tchamche, Martin Mai, Lukas Falk Hansen, Marco Olsson Valdes.

AaB: Eugene Amankwah (77: Filip Abildgaard Jeppesen), Oscar Meedom, Kasper Davidsen (88: Magnus Velling Pedersen), Patrick Aurø Allentoft(64: Mads Mochau), Malthe Kjølby, Emil Borup, Nikolai Veilbæk Andersen, Nikola Stojanovic, Nóel Atli Arnórsson, Sebastian Stahlfest, Max Vartuli.

U17 fightede sig til sejr

U17-drengene spillede ligeledes imod AaB, og her skulle de unge knægte kæmpe hårdt for at tage de tre point.

Det lykkedes på en scoring af Frederik Munk efter en times spil.

Vi fik en udtalelse fra cheftræner Niklas Backman efter kampen:

– Det er en kamp, hvor vi ikke rigtigt for noget flow i vores spil. Vi har marginalerne på vores side og vinder på trods af, at præstationen ikke er den bedste, siger cheftræneren og uddyber:

– Jeg er meget tilfreds med, at spillerne kæmper til det sidste, det var nok til tre point denne her gang, fortæller svenskeren.

Efter en sløj start på ligaen, har U17 nu med to sejre i streg, spillet sig op på en aktuel 7. plads i U17 drenge ligaen.

Foto: AGF/Ole Nielsen.

Kampfakta

Spillested: Fredensvang, Bane 2, Terp Skovvej 16.

Spilletidspunkt: Lørdag den 2. september klokken 16:15.

Resultat: 1-0

60: Frederik Munk (AGF)

Holdopstillinger:

AGF: Victor de Paoli, Sölvi Stefánsson (55: Andy Espensen), Frej Elkjær Andersen(78: Christian Storch), Daniel Amundala, Oskar Skou Haugstrup, Mark Ian Frøkjær Steffensen, August Krogh Skovgaard, Adam Fuglsang, Mikkel Bro Hansen(46: Frederik Munk), William Thomsen(66: Arthur Brøgger Thygesen), Viggo Nordestgaard Frost(78: Marcus Lynge Bøgh Nielsen).

AaB: Bertil Magne Grønkjær Pedersen, Mads Samson Feierskov Andreasen, Gustav Andreasen, Felix Nygaard Skovholm(75: Victor Fjeldgaard), Marcus Emil Sørensen(69: Gustav Rubæk), Georg Ejsing, Johan Hvistendahl, Valdemar Rubæk Vestergaard(69: Christian Tcacenco), Marcus Bonde, Valdemar Damgaard, Bertram Peter Skovgaard.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.