Skip to main content


Foto: Matti Kronborg

Transferekspert: Yann Bissecks skifte til Inter er på plads


| Thomas Vedel |

Inter, Manchester City og West Ham. Flere klubber har iflg. jungletrommerne været interesseret i Yann Bisseck i de seneste dage og uger. Nu forlyder det, at Inter har lukket handlen.

De italienske Champions League vice-mestre fra Inter har længe været rygtet meget interesseret i at sikre sig Yann Bisseck før starten på næste sæson. Nu ser det ud til, at en aftale er på plads mellem AGF, Bisseck og Inter.

Den normalt velinformerede Gianluca Di Marzio skrev nemlig i går, at aftalen mellem Inter og Bisseck nu er på plads. Iflg. den italienske transferekspert – og international reporter for Skysport – har Bisseck nemlig fået indfriet sit krav om en femårig kontrakt med Nerazzurri i Milano. Og lønforhandlingerne mellem Inter og Bisseck skulle også allerede være afklaret. Her står Bisseck angiveligt til at lande en startløn i Støvlelandet på 800.000 euro årligt.

Handlen mellem AGF og Inter er endnu ikke officiel. Men går den endegyldigt igennem bliver transfersummen efter alt at dømme syv millioner euro, hvilket svarer til omkring 52 millioner kroner. Transfersummen bliver angiveligt betalt over to omgange.

Yann Bisseck befinder sig i disse dage i den tyske U21-landholdslejr som deltager ved U21 EM i Rumænien og Georgien. Her spillede Tyskland 1-1 mod Israel i første kamp, og spiller i dag – søndag d. 25. juni kl. 20.00 – anden kamp mod Tjekkiet.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle