Foto: Keld Brøndal

Tossehjørnet har landet aftale med AGF: – Vi er hjemme igen


| Jonas Roulund |

Den 30 år gamle fanfraktion, Tossehjørnet, var i forbindelse med nedrivningsprojektet på Ceres Park blevet forflyttet, men nu er de tilbage på deres vante plads – for en stund i det mindste.

Den ganske særlige fangruppering, Tossehjørnet, har i mange år huseret på øvre C, hvor deres bannere og sjove personligheder har præget området i svinget ned mod B-tribunen.

Men i forbindelse med nedrivningen af Ceres Park blev fanfraktionen flyttet over til de stemningsskabende fans, hvilket skabte lidt udfordringer for de hjemmevante “tosser”.

Gruppen blev nemlig spredt lidt ud, og der var heller ikke læ og udsyn på samme vis, som på øvre C.

Nu har Tossehjørnet dog været i dialog med AGF og fundet frem til en løsning på problematikken.

Tossehjørnet
Glade drenge fra Tossehjørnet ved skovsøen i jubilæumstrøjer (Foto: Keld Brøndal)

I seneste spillerunde kunne gruppen nemlig igen ses på de vante ståpladser op C-tribunen.

– Det var en virkelig rar fornemmelse. Vi var ikke super mange i søndags, men alligevel nok til, at der var den her stemning: så er vi hjemme igen. Det var sgu dejligt, siger Freddy Kirszner til Din Avis Aarhus.  

Må ofre sig for fællesskabet

Tossehjørnet må nu blive på deres vante pladser, og de må stå op så længe, der ikke er udsolgt til kampene. Ellers må de affinde sig med at se kampene siddende.

– Når vejret bliver bedre, så forestiller jeg mig også, at der nok kommer flere på stadion, og så kan det godt være, at vi må sidde ned, og så må sådan en gammel forstokket idiot som mig jo sætte sig ned. Det er så det offer, vi må bringe til fællesskabet. Men jeg synes, vi landede med en rimelig pragmatisk løsning, som gør, at vi kan holde os samlet som fangruppe, siger Freddy Kirszner.

Dermed kan Tossehjørnet fortsætte med at samles på tværs af forskelle.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.