Foto: Matti Kronborg

Tobias Bech: Vi burde have løbet med det hele


| Jonas Roulund |

Tobias Bech fik 67 minutter på banen mod OB i går, og han ærgrede sig efterfølgende over, at det ikke lykkedes at hjemtage de tre point.

Efter 1. halvleg så det hele godt ud – bortset fra, at der stod 1-1 på måltavlen. AGF-mandskabet havde presset OB’erne og spillet en flot omgang angrebsfodbold, men De Hviie formåede alligevel ikke at lukke kampen, og så var hjemmeholdet pludselig tilbage med deres udligning efter 38 minutters spil.

Det ærgrer Tobias Bech, som mener, at de tre point burde være endt i Aarhus søndag aften:

– Vi tager et point, og det er jo ikke en katastrofe, men når man ser, hvordan kampen udarter sig, så kunne vi godt have løbet med det hele, fortæller han.

Tobias Bech i kamp for AGF.
Foto: Matti Kronborg

Kampen forløb med 60 % boldbesiddelse til AGF og 12 skud i alt mod OB-enden, men ind ville bolden ikke, hvilket kostede to point.

– Vi kunne godt have lavet et mål eller to mere i første halvleg, så det er lidt ærgerligt, siger Tobias Bech.

En bedre liga og et bedre hold

Bech skiftede denne sommer fra FC Ingolstadt 04 i den tredjebedste tyske liga, og både holdet og ligaen i Danmark er et niveau eller to bedre, fortæller kantspilleren:

– Det her er et langt bedre hold og en bedre liga. Det er et højere tempo. Jeg spiller på et bedre hold nu, og jeg skal være skarpere til træning, for ellers spiller jeg ikke. Det skærper mig som fodboldspiller at være i AGF, fortæller han.

Tobias Bech i AGF-trøjen.

Den 21-årige offensivmand har fået spilletid i samtlige Superligakampe indtil videre med et enkelt mål til følge, og han så gerne sig selv være endnu skarpere i fremtiden:

– Det går fint. Det har været en okay start. Jeg ville gerne have været lidt mere farlig. I dag synes jeg, det gik godt, mens det i seneste kamp ikke var det bedste, fortæller 31’eren, som nu ser frem til næste uges arbejde:

– Der er rigtig, rigtig dygtige spillere, som sidder på bænken, så det hjælper jo en til at holde sig skarp, og vi må bare klø på i den kommende uge, så vi kan hente tre point imod Lyngby, siger Bech.

Kampen mod Lyngby BK spilles på Ceres Park på søndag klokken 14.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.