Skip to main content


Foto: Matti Kronborg

TK om hyldest: Der var da lidt gåsehud


| Jonas Roulund |

Thomas ‘TK’ Kristensen blev hyldet på Ceres Park i pausen i opgøret mellem AGF og FCK, og det var noget, der varmede den unge mands hjerte.

TK blev denne sommer sendt afsted i en rekordtransfer til italienske Udinese.

Her er det indtil videre blevet til fire kampe for forsvarsspilleren.

I søndags var han så tilbage i Aarhus for at sige farvel og tak til AGF-fansene.

– Det var en varm dag! Tingene kulminerede sammen i forhold til alt det, jeg har opnået i AGF indtil nu, hvor jeg virkelig bemærkede den opbakning, jeg har fået imens, siger han til Ekstra Bladet.

Thomas "TK" Kristensen hyldes med bannere på Ceres Park i pausen af AGF's fans.
Foto: Matti Kronborg

Rørende afsked

TK nåede 46 førsteholdskampe i AGF, som han skiftede til fra samarbejdsklubben Galten FS som 10-årig. Skiftet til Italien har derfor været noget helt særligt, fortæller den 21-årige forsvarsspiller.

– Det var jo helt specielt. Jeg har løbet rundt som bolddreng, da jeg var ‘bette’ og set op til dem, der løb rundt på banen. I min tid har jeg ikke set en spiller få den afsked, jeg fik. Det var utroligt rørende og noget, jeg vil ligge i hjertet resten af mit liv. Der var da lidt gåsehud, siger han.

Thomas "TK" Kristensen med bolden ved sine fødder.
Thomas “TK” Kristensen (Foto: Matti Kronborg)

Thomas ‘TK’ Kristensen har fået en femårig aftale med Udinese, hvor hans konkurrenter blandt andet tæller den tidligere Premier League-spiller Christian Kabasele, den slovenske landsholdsspiller Jaka Bijol og Morocco-landsholdsspilleren, Adam Masina.

Udinese spiller en 3-5-2-formation, hvor TK primært er blevet brugt som venstre midtstopper.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle