• Forside
  • AGF Nyheder
  • Tingager: – Vil bruge resten af min tid i AGF på at jagte pokaldrømmen

Foto: Kronborgfotos

Tingager: – Vil bruge resten af min tid i AGF på at jagte pokaldrømmen


| Jonas Roulund |

Mange spillere og trænere var efter pokalfinalen den 9. maj ude med beskeder til fansene efter den store skuffelse. For Frederik Tingager har det taget ekstra lang tid at komme sig over nederlaget. Han er nu klar til at reflektere over den seneste måneds begivenheder.

Han har været et lysende fyrtårn gennem hele sæsonen.

En mand med 39 optrædender for De Hviie i sæsonen 23/24, som sluttede uden trofæer på trods af, at man nåede pokalfinalen.

Den store optakt og den på papiret overkommelige modstander gav dog ikke det, alle i Aarhus drømte om. Den 10. pokal lader fortsat vente på sig, og det har taget Tingager knap en måned at kunne sætte ord på følelserne omkring det hele.

Nu har han lavet et velreflekteret opslag om det hele på Instagram.

– Det har taget mig lang tid at lave det her opslag. For jeg har ikke kunne sætte ord på, hvad der gik igennem mit hoved dagene efter og ugerne efter. En drengedrøm som gik i opfyldelse, men som endte i total skuffelse og en tomhed, der ikke kan beskrives med ord. Stadig skuffet. Stadig knust over ikke at kunne give jer det trofæ. Det som i unægtelig fortjener, fordi i altid står der, skriver forsvarsstyrmanden, som har spillet i AGF siden januar 2019.

– Tak for at have givet min familie og jeg en oplevelse for livet. En oplevelse vi aldrig glemmer på både godt og ondt. Sådan er livet. Man får ikke altid det man drømmer om og håber på. Men en ting er sikkert. Jeg vil gøre alt for at stå der igen og jeg vil bruge resten af min tid i AGF på at jagte den drøm. Vi ses til den nye sæson, skriver Tingager.

Jagten på nye store resultater går ind igen, når Superligaen indledes den 20. eller 21. juli.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.