Frederik Tingager (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Tingager og Knudsen: Det bliver en herrefight


| Jonas Roulund |

I aften kommer hestene fra Randers forbi Ceres Park, og Frederik Tingager og Magnus Knudsen ser frem til et intenst lokalopgør.

AGF har ikke tabt til Randers FC siden oktober 2021. Den stime må meget gerne fortsætte mandag aften, idet en sejr til AGF vil betyde, at De Hviie vil have fem point ned til Lyngby BK på ligaens 7. plads – en god situation frem mod de resterende grundspilskampe.

Såfremt det skal lykkes at hente tre vitale point, så kræver det endnu en stærk præstation af AGF’s defensiv, som blot har lukket 14 mål ind i sæsonens første 12 kampe – det er kun overgået af FCN, SIF og BIF.

Forsvarsstyrmanden Frederik Tingager ser da også frem til en spændende kamp i aften.

– Det bliver en herrefight. Det er det altid mod Randers – tætte og intense kampe. Og vi skal få os en sejr, så vi kan skabe et lille hul ned til de næste i ligaen. Det er nu, vi skal vise, hvad vi er lavet af og det glæder vi os til at gøre, siger Tingager til AGF.dk. Han kom til AGF i januar 2019 og har dermed en del erfaring med disse lokalopgør efterhånden.

Frederik Tingager jubler efter en scoring.
Foto: Kronborgfotos

Burde have vundet seneste duel

Frederik Tingager bakkes op af sin norske kollega Magnus Knudsen, som kun har prøvet at møde Randers en gang tidligere.

– Det er altid sjovt at spille lokalopgør – og jeg ved allerede godt nu, hvad kampene mod Randers betyder. Det var en fin kamp senest mod dem, som jeg synes vi på en anden dag kunne have vundet, siger Knudsen, som er på kontrakt i AGF sæsonen ud på den særlige FIFA krigsklausul.

Knudsen stråler er glæde, da han klapper af AGF-fans efter 1-0 sejren over Lyngby d. 27. august 2023
Foto: Matti Kronborg

Han er fortsat ejet af den russiske klub, FK Rostov.

Opgøret mod Randers FC fløjtes i gang klokken 19 i aften, og der er stadig billetter at få.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.