Foto: Kronborgfotos

Tingager er på fansenes Efterårets Hold


| Jonas Roulund |

Både Patrick Mortensen og Frederik Tingager var på holdet, da 3F Superligaen offentliggjorde deres officielle Efterårets Hold den 7. december. Nu har fansene stemt, og her er der kun blevet plads til en af de to AGF-stjerner.

Frederik Tingager har været et fast anker i det succesfulde AGF-forsvar i dette efterår, og han belønnes nu af fansene for den flotte indsats. På 3F Superligaens Efterårets Hold – Fan Choice – er den næsten to meter høje forsvarsspiller nemlig med.

Han har vundet 90 ud af 137 dueller og noteret sig for 76 clearinger i sæsonens første 17 kampe. Derudover har han lagt på i sit offensive udtryk, hvor det er blevet til to scoringer.

Det har resulteret i seks clean sheets og hjulpet AGF til en nuværende fjerdeplads i ligaen.

Brøndby dominerer

Fansene på Vestegnen har været særdeles aktive i afstemningen, hvor hele seks Brøndby-spillere har fået plads. På det officielle Efterårets Hold var kun Alves og Vallys udtaget, men på fan choice-holdet er Alves ude, mens der til gengæld er fundet plads til Wass, Kvistgaarden, Klaiber, Divkovic og Rasmussen.

Derudover har FCK Elias Achouri og træner Jacob Neestrup med, mens SIF, VB og FCM har en enkelt med på holdet.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af 3F Superliga (@superligaen)

AGF-spillerne er lige nu på juleferie og vender retur på træningsbanen den 7. januar. Her venter et tætpakket opstartsprogram for AGF, som du kan se her.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.