Foto: Kronborgfotos

Tingager: Der mangler skarphed over hele linjen


| Jonas Roulund |

Frederik Tingager scorede i aftenens 2-1 nederlag, men var bestemt ikke tilfreds efter slutfløjt.

AGF tabte 2-1 til Viborg og er nu kun med en sejr i de seneste syv kampe. Frederik Tingager var bestemt heller ikke tilfreds efter opgøret.

– Vi mangler skarphed over hele linjen. Det er nogle nemme mål, som vi giver væk. Første mål er jo fuldstændig latterligt. Vi har hjørnespark, og så går de ned og scorer, og det er ikke godt nok, siger han til TV 3 Sport.

Mangler offensive kvaliteter

De Hviie kom bagud efter 35 minutter, men fik udlignet efter 59 minutter, da Tingager steg til vejrs. Desværre svarede hjemmeholdet igen med en scoring i det 72. minut, og så endte det hele altså med nederlag og en aktuel 6. plads i ligaen.

– Jeg ved ikke, om du kan se det samme som os. Men det er jo ikke det samme hold (som bronzesæsonen red.). Vi mangler selvfølgelig nogle offensive kvaliteter. Det er klart, at vi har mange dygtige spillere, der er skadet, forklarer Tingager, der dog ikke vil undskylde sig med manglende spillermateriale.

– Men det skal ikke være nogen undskyldning. Men det er klart, at vi mangler noget afstemning over hele linjen i øjeblikket, siger forsvarsstyrmanden til TV 3 Sport.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.