Skip to main content


Yann Bisseck (Foto: Matti Kronborg)

Super-Yann er ikke færdig med sine jubelscener


| Jonas Roulund |

Yann Bisseck kom endnu en gang på tavlen for AGF, da AC Horsens blev besejret fredag aften. Han ser frem til mere af samme skuffe i de kommende kampe.

Bisseck kan tackle. Og han kan hoppe. Og han kan skyde og drible og heade og… score!

Den tyske forsvarsklippe er ofte med i AGF’s offensive aktioner, og i dagens vigtige sejr over AC Horsens resulterede det da også i et hovedstødsmål efter en times spil – til stor glæde for de over 10.000 fremmødte fans på lægterne.

– Det var fedt at komme på måltavlen i dag! Jeg elsker at fejre scoringerne foran fansene, og jeg prøver også at finde på nogle sjove jubelscener undervejs, fortæller Bisseck, der i den forbindelse dog – ligesom de fleste andre – har en anke mod løbebanen på Ceres Park:

– Nogle gange bliver vejen derud også virkelig lang, og så kommer jeg til at tænke for meget over jubelscenen, og hvad der skal ske, og så bliver det nogle gange ikke til noget. Men de er altid sjove at feste med på tribunerne, siger tyskeren.

Holdets farligste mand?

Bisseck har scoret fire mål i AGF-trøjen, og i 3-5-2-formationen har han fået en rolle, hvor lange raids op i banen er blevet en fast del af hans spil. Det er også blevet bemærket hos fansene, der ofte råber “Skyyyyd,” når forsvarsspilleren trækker med frem.

– Jeg har set, at nogle fans kalder mig holdets farligste mand, og det synes jeg virkelig er sjovt. Jeg elsker fansene, og de er altid klar med en god joke, så det synes jeg da bare er smigrende, siger Bisseck, der ser frem til flere succeser i de kommende kampe:

– Jeg håber, der kommer mange flere mål, så jeg kan få lavet alle de sjove jubelscener sammen med fansene. De fortjener det bedste, så det prøver jeg at give dem hver gang, fortæller forsvarsspilleren.

Aftenens sejr bringer AGF op på en aktuel fjerdeplads i ligaen, men alt kan fortsat ske i den hypertætte Superliga, hvor kampen om top seks snerper til.

Mandag den 13. marts venter Randers i endnu en “forårsfinale”. Lad os håbe, at Bisseck fortsætter de gode takter til den tid.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle