Skip to main content


Klublegenden og Halvguden fra Grenå, Steffen Rasmussen, efter en kamp på Ceres Park (Foto: Jesper Zacho)

Steffen Rasmussen indstiller karrieren til sommer


| Thomas Vedel |

Steffen Rasmussen har i en alder af 36 år valgt at stoppe sin karriere som professionel fodboldspiller. Målmanden der har spillet 418 kampe for AGF, takker dermed af efter den sidste kamp i denne sæson.

Legender varer for evigt, og der er ingen tvivl om, at AGF målmanden Steffen Rasmussen næppe vil blive glemt i det aarhusianske. I en branche hvor fodboldspillere generelt ofte skifter arbejdsgiver, er “Staff” forblevet loyal mod AGF siden han kom til klubben for 16 år siden i 2002.

Men til sommer er det slut, når den trofaste AGF-mand lægger målmandshandskerne på hylden og går på fodboldpension til fordel for et job i det private erhvervsliv.

”Jeg har fået et spændende tilbud”

Steffen Rasmussen har sideløbende med karrieren taget en uddannelse som finansøkonom, ligesom han er blevet oplært i salgsafdelingen i AGF, og det har nu kastet et jobtilbud af sig fra virksomheden DLG, som han har valgt at acceptere:

”Jeg har fået et spændende tilbud fra DLG, hvor jeg skal være energikonsulent. Det er en god mulighed for mig, og det passer godt med, at det alligevel var ved at være tid for mig til at overveje, hvad der skulle ske, når min fodboldkarriere sluttede”, lyder det fra “Staff” til AGF.dk

AGFs mangeårige keeper benytter også sin udmelding om den kommende afsked med klubben til at sende en tak ud til AGF fans.

”Jeg er meget taknemlig overfor AGFs fans og den støtte, de har ydet. Det har været fantastisk at opleve deres støtte og loyalitet, og det har været et privilegium at spille for dem og i den trøje, vi alle holder så meget af”, lyder det fra Steffen Rasmussen.

Her på KSDH.dk vil vi også gerne benytte lejligheden til at takke Steffen Rasmussen for sin tjeneste i den Hvide trøje. I den forbindelse er det bestemt værd at tage et gensyn med Steffen Rasmussens legendariske mål i 2-2 kampen mod AaB i Aalborg i 2016.

Tak for alt Staff, og held og lykke fremover!

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle