Foto: Kronborgfotos

Status på Bejmo: Ikke så alvorligt som frygtet


| Jonas Roulund |

AGF’s svenske wingback blev båret fra banen i mandags, og klubben har nu en opdatering klar om skadens omfang.

Felix Beijmo stjal i den grad overskrifterne 2. påskedag, da han scorede to mål og endte med at blive båret fra banen i smerte.

Det kunne ligne alt fra en korsbåndsskade til et uheldigt slag omkring knæet, og nu har AGF’s læge en positiv melding klar.

Felix Beijmo i kamp på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

Svenskeren er nemlig blevet scannet, og her viser det sig, at han ikke er ramt af et brud eller en ledbåndsskade, men til gengæld er påvirket af et såkaldt “bone bruise” – knogleødem, der kræver aflastning i en periode.

– Det er altså ikke så alvorligt, som først frygtet. Felix kommer dog til at holde en pause – måske på tre til fire uger. Men “bone bruises” er en uforudsigelig størrelse, så det er svært at sige præcist, hvornår han er tilbage. Men alt i alt er det positive nyheder og vi glæder os til at få Felix tilbage i fuld vigør, siger klublæge i AGF, Jacob Astrup til AGF.dk.

Det betyder altså, at Beijmo går glip af kampene mod FC Midtjylland i Superligaen og FC Nordsjælland i pokalsemifinalen, mens der er en chance for, at han kan være tilbage, når Brøndby gæster Ceres Park den 14. april.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.