Foto: Matti Kronborg

Skadesopdatering med Rösler: Mølgaard stadig tvivlsom


| Jonas Roulund |

AGF er fortsat hårdt ramt af skader og spillere, der er på vej tilbage i kampform, og i dag gav Uwe Rösler en lille opdatering på de forskellige tvivlsspørgsmål frem mod søndagens opgør i Silkeborg.

Stort set hele truppen har døjet med et eller andet gennem denne sæson – ja, selv Frederik Tingager, der altid er klar, havde udfordringer med hofterne i opstarten.

Nu lysner det hele, men der er fortsat visse spørgsmålstegn at sætte, når Uwe Rösler kigger på holdkortet.

Vi tog en snak med cheftræneren efter torsdagens træning for at høre, hvor de mange spillere er i processen mod at blive klar til en startplads.

AGF holdfoto 2023
Foto: AGF.dk

Næsten en hel startopstilling på lazarettet

Både Tobias Mølgaard og Jonas Jensen-Abbew var ikke med til torsdagens træning, og Tobias Anker, Frederik Tingager og Felix Beijmo udgjorde derfor det, der lignede A-kædens baglinje, men det skal vi nu ikke lægge for meget i, ifølge cheftræneren.

– AJ har et trælår, men vi regner med, at han er klar på søndag. Mølgaard-situationen er den samme som i sidste uge, og vi ved ikke, hvor meget, han kan spille, fortæller Rösler, som også må vente med at sætte Knoester i startelleveren lidt endnu.

– Knoester trænede for første gang igennem hele sessionen i dag, så der mangler noget i forhold til at kunne spille hele kampen for os, siger Rösler, der tidligere har gjort det klart, at han ikke ønsker at starte med for mange spillere, som han på forhånd ved ikke kan spille 90 minutter.

Mats Knoester varmer op, forud for sin debut mod FC Midtjylland d. 3. september 2023.
Foto: Matti Kronborg

Både Janni Serra og Michael Akoto er ikke tilbage på fodboldbanen endnu og må forventes ude til næste spillerunde, mens Magnus Knudsen selvtrænede på græsset ved siden af holdet i dag og derfor også har lidt igen, før han er klar.

Derudover er Hvidt og Yakob fortsat ude, selvom førstnævnte træner med på Fredensvang. Bailey Peacock-Farrell er også ude på ubestemt tid efter sit voldsomme sammenstød med Bashkim Kadrii i seneste spillerunde.

På en positiv note så det til gengæld bedre ud med Nicolai Poulsen, der virker som en mand, der er tilbage i fulde omdrejninger efter sit langvarige bøvl med lægmusklerne.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.