Foto: Kronborgfotos

Serra er klar til at tage kampen op for mere spilletid i foråret


| Jonas Roulund |

Janni Serra kom til AGF i sommeren 2023 og har siden ageret backup for garvede Patrick Mortensen i angrebet. Nu melder tyskeren sig klar til flere startpladser i foråret.

Tyske Janni Serra har en fortid på habile fodboldadresser som Dortmund, Bielefeld og Kiel, men i sommer gik turen til Aarhus, hvor han er blevet udstyret med en lang kontrakt, der løber helt til sommeren 2027.

I efteråret agerede Serra primært andenviolin for Patrick Mortensen, som er blandt de første på Röslers holdkort. Men sådan behøver det ikke blive ved med at være, fortæller Janni Serra.

– Jeg er klar. Vi har som hold store mål foran os i foråret, så der ingen grund til at ligge på den lade side. Og personligt sigter jeg selvfølgelig efter at spille fast, lave endnu flere mål og bare være en større del af holdet, siger han til Århus Stiftstidende.

Janni Serra ved sin præsentation på Fredensvang
Foto: AGF.dk

Serra har fået spilletid i 18 kampe for AGF indtil videre, hvoraf fem af dem har været fra start. Det er blevet til tre scoringer for den 25-årige tysker.

Skulle vænne sig til AGF-stilen

Serra kom til AGF den 4. juli 2023, og han erkender, at han har skullet vænne sig til Röslers krævende stil i det første halve år i klubben.

– Jeg er i langt bedre form nu, end da jeg kom til klubben. Jeg anede slet ikke, at der bliver trænet så hårdt i AGF under Uwe Rösler, så det skulle jeg virkelig vænne mig til. Nu er jeg på plads, kan løbe meget mere, har vænnet mig til spillestilen, medspillerne, og jeg står i en god position, synes jeg. Jeg har en fortsat opadstigende kurve, siger Serra, således.

Janni Serra jubelscene på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

Angriberen er lige nu med på AGF’s træningslejr i Alicante, hvor holdet torsdag møder Viktoria Plzen i en testkamp, mens formen også testes af mod Viborg FF den 4. februar.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.