Foto: Kronborgfotos

Serra: En ambivalent følelse


| Jonas Roulund |

Janni Serra fik scoret sit første mål i den hvide trøje, men føringen holdt desværre ikke til slutfløjt. Tyskeren står derfor med en blandet fornemmelse efter aftenens Superligaopgør på Ceres Park.

Den tyske angriber, Janni Serra, var ganske få minutter fra at blive matchvinder i aftenens opgør mellem AGF og FCK, men Rasmus Falk ville det desværre anderledes.

1-1 blev resultatet, og det ærgrer Serra, som hungrer efter en sejr.

– Det føles lidt som et nederlag. Vi kæmpede så hårdt, men vi blev lidt for passive til sidst, og så er FCK bare et rigtig godt hold, der fanger os lidt til sidst, desværre, siger Serra, der kom til AGF efter kontraktudløb med Arminia Bielefeld denne sommer.

– Det er skuffende, for jeg synes, at hvis vi ser på sæsonen indtil nu, så har vi tabt nogle point i kampe mod Silkeborg, OB og Viborg, som vi burde have fået mere ud af. Så vi skal have lidt mere killer-mentalitet, fortæller angriberen.

Det første mål

Efter en presset første halvleg fik AGF svaret godt igen mod de forsvarende danske mestre efter pausen. Det bidrog Serra i den grad til, da han kom ind efter 71 minutters spil. Få minutter senere blev han nemlig sendt i dybden af Patrick Mortensen, og så stod der 1-0 til De Hviie.

– Det var en fed følelse at score mit første mål på hjemmebane mod et hold som FCK, der også bringer mange fans, fortæller Serra, som i samme omgang roser holdets mentalitet.

– Vi fik svaret rigtig godt igen i 2. halvleg efter en halvleg, hvor vi nok var lidt heldige med ikke at være bagud. Det var stærkt, men det havde været rigtig godt med en sejr efter en periode, hvor vi ikke har vundet, fortæller han.

Janni Serra og Eric Kahl jubler.

En fed atmosfære

Serra har optrådt i klubber som Bochum, Holstein Kiel samt på Dortmunds reservemandskab, men han har aldrig spillet på en hjemmebane med løbebane omkring. Det giver en anden fornemmelse, forklarer han.

– Der er en flot opbakning her i Aarhus. Jeg har ikke spillet med en løbebane rundt om banen før, men jeg snakkede med min familie, og de siger, at det giver et godt overblik over banen… men det vigtigste er nu, at fansene skaber den fede atmosfære, som de gør, forklarer Serra, som særligt synes, dagen i dag viste, hvad AGF’s fangruppe kan udrette.

– Vi har fantastiske fans både ude- og hjemme, og i dag var der jo rigtig meget gang i den. Det havde været federe, hvis vi havde vundet, men det var dejligt at få scoret, og nu skal vi bare bygge på, siger Serra.

Pyroteknik på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

Dagens 1-1’er placerer AGF på en 7. plads efter 11 spillerunder, mens FCK er nummer to i Superligaen.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.