Foto: Matti Kronborg

Sauer og Andersen udtaget til U20-landsholdet for første gang


| Jonas Roulund |

En række AGF’ere er udtaget til landsholdstjeneste, når søndagens kamp mod Viborg er overstået. Herunder Mathias Sauer og Jacob Andersen, som for første gang skal med det danske U20-landshold.

Mathias Sauer og Jacob Andersen har leveret en række flotte indhop i denne sæson, og præstationerne belønnes nu med udtagelser til Danmarks U20-landshold, som møder Sverige i to venskabskampe den 16. og 19. november.

Senest Sauer var med et landshold, var det med U16 tilbage i 2019. Andersen var senest i spil i rødt og hvidt i 2021 for U18-landsholdet.

Mathias Sauer løber på banen.
Foto: Kronborgfotos

To AGF’ere med A-landshold

Mikael Anderson og Bailey Peacock-Farrell er eneste AGF’ere, der skal med A-landshold.

Andersons Island møder Slovakiet den 16. november og Portugal den 19. november, mens Bailey Peacock-Farrell skal møde Finland den 17. november, hvorefter det danske landshold venter den 20. november.

AGF's nordirske keeper, Bailey Peacock-Farrell i aktion for AGF på Ceres Park.
Foto: Laura Hjørringgaard

På ungdomsniveau kommer Julius Beck igen i spil for Danmarks U19-landshold, som skal spille tre EM-kvalifikationskampe – Island den 15. november, Estland den 18. november og Frankrig den 21. november.

Herudover er Adam Fuglsang og Mark Ian Steffensen udtaget til Danmarks U16-landshold, som møder Holland den 21. november, Mexico den 23. november og Saudi Arabien den 26. november.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.