Foto: Matti Kronborg

Sæsonoptakt med AGF Fanclub Aarhus: Vi glæder os helt vildt!


| Jonas Roulund |

Endnu en sæson står for døren, og i den forbindelse har vi taget en snak med næstformand i AGF Fanclub Aarhus, David T. M. Knudsen, om forhåbninger og forventninger til sæsonen 2023/2024 på og uden for kridtstregerne.

Der at lagt i kakkelovnen til en stor dag på søndag, når Vejle Boldklub kommer forbi Ceres Park til sæsonåbneren.

Aarhus Walk, AGF-andagt og fyldte tribuner skal hjælpe De Hviie frem til sejr, og snart venter en tur til Belgien søreme også, hvor Club Brügge står for tur.

Alt sammen noget næstformanden i AGF Fanclub Aarhus, David T. M. Knudsen, ser frem til med stor glæde:

– Personligt glæder jeg mig helt vildt til vores tur til Brügge i den kommende uge. Det er i år 25 år siden, at jeg første gang så en AGF-kamp på stadion. Det er første gang, at jeg skal på Europatur. Jeg var desværre ikke med i Georgien i 2012. Dengang havde jeg ikke lige regnet med, at der skulle gå 11 år, før vi fik muligheden for at komme ud i Europa igen. Vi har i dag, fredag, meldt vores bustur udsolgt; 2 propfyldte busser, så der kommer knald på!, fortæller næstformanden, som selvfølgelig også har varmet fødderne op til den traditionsrige Aarhus Walk søndag formiddag.

Aarhus Walk 2023.
Foto: Matti Kronborg

Fremgang på lægterne og på banen

AGF er inde i en flot stime af præstationer, hvis man ser bort fra sæsonen 21/22, der endte med en 10. plads.

Ellers er det nemlig blevet til to tredjepladser og en enkelt fjerdeplads siden 2019, og det smitter også af på opbakningen i fanklubben.

–  Ser man på interessen for at deltage i vores udebaneture, har vi set en ganske positiv udvikling. Det begyndte allerede i perioden inden Covid-19. Og på trods af en periode uden udebanetilskuere, så fortsatte udviklingen da restriktionerne forsvandt, fortæller Knudsen, som personligt glæder sig til endnu en sæson fyldt med tro, håb og kærlighed til klubben for enden af Stadion Allé:

– Min personlige forventning til denne her sæson er, at vi ender i top seks og forhåbentlig igen blander os i kampen om medaljerne. Derudover kunne det være fantastisk, hvis vi igen kunne nå langt i Pokalturneringen. Hele oplevelsen med finalen tilbage i 2016 var virkelig en helt speciel dag, selvom vi tabte kampen. Så det kunne være fantastisk, hvis vi som AGF-fans igen kunne få fornøjelsen af at deltage i en pokalfinale, fortæller næstformanden, som desuden selvfølgelig håber, at AGF’s officielle 2025-plan, der blev udformet i 2020, bliver en realitet.

Her har klubben sat næsen op efter top seks hver sæson, to gange medaljer, en pokaltitel og minimum en enkelt gang at være kvalificeret til et europæisk gruppespil,

Hvis du glæder dig lige så meget til den kommende tid, som David Knudsen og resten af AGF Fanclub Aarhus, så kan du blive medlem af fanklubben her.

Dette giver mulighed for at komme med på busture, samt at støtte op om foreningen og det frivillige arbejde, der bliver gjort på fanscenen.

– Jo flere medlemmer vi har, desto større en stemme kan vi tale med, når vi som fanklub bliver bedt om vores input i både lokale og nationale fanrelaterede spørgsmål. Og for hvert ekstra medlem, har vi som forening flere midler til at investere i fanrelaterede aktiviteter, fortæller David T.M. Knudsen.

Du kan desuden følge fanklubbens aktiviteter via deres facebookside. 

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.