Foto: Kronborgfotos

Rösler: Vores gameplan virkede


| Jonas Roulund |

Sejren smager ekstra sødt for en træner, når de taktiske elementer går op i en højere enhed. Det var derfor en glad Uwe Rösler, der mødte pressen efter aftenens pokalsejr over Brøndby IF.

Dødbolde og AGF er blevet en rigtig god kombination.

Først sikrede to hjørnespark en sejr i Parken, og her til aften blev det så to frisparksindlæg, som afgjorde sagerne for De Hviie.

Her hjemtog AGF en 2-0 sejr over arvefjenderne på mål af Janni Serra og Frederik Tingager, hvilket selvsagt glædede cheftræner, Uwe Rösler.

– Vi spillede god fodbold og kontrollerede særligt første halvleg. Vores gameplan virkede i dag, fortæller cheftræneren, som kunne se sit hold gå til pause med en 1-0 føring, og siden udbygge i 2. halvleg. Først mod slutningen lykkedes det gæsterne fra Brøndby at sætte lidt pres på ned mod Bailey Peacock-Farrells mål.

– Mølgaard døjede med sit baglår, og Bech havde mavekramper, så det gjorde, at vi ikke kunne sætte friske folk ind til sidst, men vi gjorde et godt stykke arbejde i dag, og nu skal vi vise, at vi kan gøre det igen på søndag, siger Rösler.

Uwe Rösler på sidelinjen.
Foto: Kronborgfotos

Dødboldskongerne fra Fredensvang

Cheftræneren kunne i dag se sit hold score i det 42. og 65. minut – begge mål efter frisparksindlæg, og det er nok ikke helt tilfældigt, at vi oplever sådan en succesrate for tiden.

– Vi har arbejdet benhårdt på dødbolde – vi har haft et stærkt hold til at træne specifikt på den del – to trænere til den defensive del og to trænere til den offensive del, og vi  har brugt en del tid i taktiklokalet for at få det optimale ud af dem, fortæller Rösler, der i samme omgang roser dagens oplæggere.

– Vi har nogle spillere, der er virkelig gode – fysisk stærke – og så er Beijmos og Links’ indlæg super gode. Kahls indlæg er næsten lige så gode, så det er noget, vi gør meget ud af, for det giver gevinst, forklarer Rösler.

Sejren over Brøndby IF giver et godt udgangspunkt, inden de to hold brager sammen på Brøndby Stadion klokken 15:30 på søndag i returopgøret i Oddset Pokalens kvartfinaler.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.