Foto: Kronborgfotos

Rösler: Vi er ikke skarpe nok


| Jonas Roulund |

AGF sikrede sig med et enkelt point top seks i gårsdagens kamp mod OB, men Uwe Rösler ser plads til forbedring frem mod slutspillet.

Mikkel Duelund fik i gårsdagens Superligadyst på Ceres Park sikret et point i de døende minutter med sin flotte flugter.

1-1 blev slutresultatet, og nu kan AGF ikke hentes af bund-syv-mandskaberne. Et delmål er dermed nået for De Hviie i denne sæson – uden dog at imponerer.

– Vi skal forbedre os, men det er dejligt at have sikret top seks. Det er en lettelse, og forhåbentligt kan vi spille mere frit i den resterende del af sæsonen, siger Uwe Rösler.

Uwe Rösler, AGFs cheftræner
Foto: Matti Kronborg

Så glimt at det gode spil

Op til søndagens kamp var der talt og skrevet meget om AGF’s vedblivende offensive udfordringer – og særligt problemerne med at score mål i åbent spil.

Også i går var det dødboldene, der var hjemmeholdets farligste våben på det nedrivningsprægede Ceres Park.

– Vi nåede ikke de samme højder som i 1. halvleg mod FC Midtjylland. Vi så glimt af det gode spil, vi havde gode chancer på dødbolde, og vi dominerede første del af kampen. 2. halvleg var mere haltende, men OB er også solide, og alt i alt synes jeg, uafgjort er et fair resultat, fortæller AGF’s cheftræner.

AGF tæt på scoring mod OB.
Foto: Kronborgfotos

– Vi kan spille bedre, end vi gjorde i dag. Vi er ikke skarpe nok i boksen, så det er det, vi skal fokusere på, siger Rösler, der samtidig glædede sig over modtagelsen af Mikkel Duelund på stadion i går.

– Jeg er glad for den måde, publikum bød Duelund velkommen tilbage. Det inspirerede ham også, og jeg er meget glad på hans vegne, siger cheftræneren.

AGF har nu ni point op til ligaens 3. plads og syv point ned til ligaens 7. plads.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.