Foto: Matti Kronborg

Rösler var chokeret over tempoet i starten


| Jonas Roulund |

AGF’s tyske cheftræner mener, at der var tydelig forskel i tempo og teknik hos de to mandskaber i gårsdagens Conference League-kvalifikationskamp.

Det stod hurtigt klart, at det ville blive en lang, sej kamp for vores hvidklædte helte, efter dommer Kikacheishvili fløjtede kampen mellem Club Brügge og AGF i gang i går aftes.

AGF’erne stod lavt, mens Brügge dominerede, og Uwe Rösler fortæller til agf.dk, at han var overrasket over tempoet i kampens indledning:

– Jeg var lidt chokeret over tempoet det første kvarter. Dér gjorde de ondt på os. De overmandede os lige i starten. Efter det var vi med i kampen. Vi spiller ikke en stor kamp, men vi er med. Det andet mål lige efter pausen ramte os hårdt, og så var det svært derfra, forklarer cheftræneren.

Uwe Rösler (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Få lyspunkter

Han lykønsker desuden modstanderne med en fortjent sejr, og så erkender han, at det ser svært ud i forhold til videre avancement. Til gengæld var der også lyspunkter at tage med fra den største europæiske awaytur siden 1997.

– Jeg vil gerne sige tak til vores fans. De kom og skabte en uforlignelig atmosfære. Dét, der gør mest ondt på mig i aften er, at vi ikke fik givet dem noget at juble over. De var fantastiske for os, fortæller Rösler.

Returopgøret mod belgierne spilles på Ceres Park på torsdag klokken 20. Her er stadig billetter at finde på AGF’s hjemmeside.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.