Patrick Mortensen i minutterne efter AGF’s 4-2 sejr over Vejle (Foto: Nicklas Jacobsen / JacobsenPhotography)

Rösler om Kaptajn Mortensen: En af de bedste


| Jonas Roulund |

33-årige Patrick Mortensen spiller en central rolle på Uwe Röslers AGF-mandskab, og cheftræneren kalder nu Mortensen for en af de bedste anførere, han har arbejdet med.

Den rutinerede angriber og topscorer – Patrick Mortensen – fylder meget i omklædningsrummet og på banen i AGF.

Her har han siden 2019 scoret 69 mål i 159 kampe og i dén grad været billedet på den positive forvandling, der er sket i klubben de seneste år.

En vindblæst Patrick Mortensen fejrer sejr i Aalborg med AGF's fans
Foto: Matti Kronborg

Mortensen går forrest

Med tre top fire-placeringer har det nemlig været en god tid i Aarhus, og cheftræner, Uwe Rösler, er da også glad for at have en kaptajn, der betyder så meget for holdet.

– Han leder ved at gå forrest og er en leder i omklædningsrummet. Han giver træneren feedback, og det gælder også i forhold til andre spillere. ‘Tag et kig på ham, måske var du for hård ved ham, måske har han brug for lidt mere’, fortæller Rösler til bold.dk.

Og vores tyske cheftræner ved, hvad han taler om. Han har siden 2004 ageret træner i store klubber med markante profiler rundt omkring i Europa.

– Vi er hele tiden i dialog for at nå vores mål, og i alle mine klubber har Markus Rosenberg og Patrick Mortensen været de bedste anførere, jeg har haft, siger Rösler.

Mortensen har kontrakt med AGF frem til sommeren 2024.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.