Foto: Kronborgfotos

Rösler: Fanforholdet er som et ægteskab


| Jonas Roulund |

Uwe Rösler roste efter dagens opgør på JYSK Park de mange AGF-fans og sammenlignede forholdet med et ægteskab – der er medgang og modgang, men man er der altid for hinanden.

AGF hentede i dag en 0-1 sejr i Silkeborg foran et udsolgt udebaneafsnit, og Uwe Rösler var efter opgøret klar med en hyldestale til de hårdt prøvede hviie fans.

– Der skal lyde et stort tak til fansene for opbakningen. Jeg har altid sagt, og det mener jeg, at vi ikke kan gøre det alene – og det kan fansene eller byen heller ikke, fortæller Rösler.

1200 AGF-fans var i dag til stede på JYSK Park, og selvom spillet ikke altid sprudler, så bliver forbindelsen mellem fans og holdet blot bedre og bedre, mener cheftræneren.

– Vi har brug for den her samhørighed mellem klubben og fansene. Det er som et ægteskab. Der vil være tidspunkter, hvor solen skinner og vi har sex hver dag – og så vil der være perioder, hvor vi skal holde sammen, og hvor vi finder løsningerne i fællesskab, forklarer Uwe Rösler.

AGF-fans på JYSK Park.
Foto: Kronborgfotos

– Og nogle gange får man hovedpine, men sådan er livet. Sådan fungerer et godt forhold mellem klubben, byen og fansene, fortæller den 55-årige AGF-træner.

Ikke en sprudlende forårsfest

Dagens opgør bød ikke helt på det forløsende forårsfodbold, man havde håbet på, men Uwe Rösler var alligevel fint tilfreds med det sportslige efter dagens strabadser.

– Det er ikke fordi, vi har fået en katastrofal start, men forventningerne er blevet skruet op efter seneste sæson. Det var godt at komme afsted herfra med tre point, og for mig er det vigtigste, at vi har et godt forhold mellem fansene, klubben og byen – og at vi står sammen både på de gode og de dårlige dage, siger Rösler.

Med dagens sejr er AGF fortsat på ligaens 5. plads, mens Silkeborg indtager 6. pladsen. Der resterer blot en enkelt runde i Superligaens grundspil.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.