Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Rösler: En disciplineret indsats


| Jonas Roulund |

AGF er nu ubesejret i seks Superligakampe i træk, og Uwe Rösler var ganskle godt tilfreds efter 0-0 i Farum.

Det blev ikke en festforestilling i Farum, men AGF hentede et godt point i gårsdagens dyst mod FC Nordsjælland.

Et point, som Uwe Rösler er ganske glad for at hente med hjem til Aarhus.

– Jeg er glad for det ene point. Vi er nu ubesejret i seks kampe i træk, og det var en meget disciplineret indsats af holdet i dag, fortæller tyskeren.

Uwe Rösler klapper efter slutfløjt.
Foto: Kronborgfotos

Det ene point holder AGF på pæn afstand af 7. pladsen, mens man fortsat har mulighed for at blande sig i medaljekampen i løbet af foråret.

Måtte grave dybt

Det er ingen hemmelighed, at AGF har været hårdt ramt af skader i løbet af sæsonen. Noget, der måske påvirker holdets offensiv en smule, da kreative folk som Kevin Yakob, Mads Emil Madsen og Mikkel Duelund er savnet.

– Vi ønsker altid at skabe mere, men vi må også se på situationen. Vi får et point mod en direkte rival, hvilket ikke er nemt. Alt i alt gav spillerne mig alt, hvad jeg kunne forvente, forklarer Rösler.

– Vi måtte grave dybt i dag som hold og individuelt. Vi vidste, de ville komme ud og lægge et stort tryk på os, men vi stod godt imod, og jeg synes, resultatet er ganske fair, siger cheftræneren, der nu ser frem til nogle spændende opgør i hovedstaden i den kommende tid.

– Det vil være vigtigt, hvis vi kan få mindst et point i Parken og være med i pokalturneringen ved vinterpausen, melder Rösler således.

Du kan se hele interviewet med cheftræneren lige her:

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle