Uwe Rösler takker fansene efter søndagens kamp på Ceres Park. (Foto: Laura Hjørringgaard)

Rösler: Det var ikke en kamp for feinschmeckere


| Jonas Roulund |

Årets første hjemmekamp blev langt fra den spillemæssige kvalitetsoplevelse, man kunne have håbet på, men et point kom alligevel i hus, og selvom det var tæt på tre, så må man tage, hvad man kan få, ifølge Uwe Rösler.

Den første hjemmekamp i over 100 dage blev en halvlunken affære, idet AGF’erne aldrig rigtigt fandt det tekniske niveau, der er krævet, hvis holdet over tid skal kæmpe med i toppen af ligaen. AGF’s cheftræner, Uwe Rösler, var da heller ikke tilfreds med kvaliteten i gårsdagens Superligaopgør.

– Kampen blev jo ikke, som vi håbede. Vi lavede for mange tekniske fejl, men jeg er til gengæld stolt over spillernes attitude og moral. Alle har dårlige dage – det kender I selv fra jeres kontorpladser – men så må man bide tænderne sammen og prøve at vende det. Det synes jeg, vi forsøgte i dag, og spillerne blev og led for sagen, hvilket jeg tager hatten af for, fortalte Rösler efter kampen, og understreger, at alt tæller i den tætte kamp for top seks.

– Det var ikke en kamp for feinschmeckere, men jeg vil give kredit til Kent og hans hold. De var de bedste på banen. Men vi skal huske, at hvert point tæller, og hvis jeg havde fået at vide, at vi ville stå med fire point efter de første to kampe, så havde jeg taget den, sagde Rösler umiddelbart efter slutfløjt.

For mange ramte ikke dagen

AGF’erne bragte sig i front på mål af Frederik Tingager efter 36 minutters spil, men føringen blev altså udlignet af Tonni Adamsen i overtiden. Et fair nok resultat, hvis man ser på kampbilledet, og Rösler lægger da heller ikke skjul på, at tingene ikke gik som håbet.

– Vi udnyttede ikke bolden godt nok i dag. Vi fik ikke lavet sideskift, og vi tog for mange forkerte beslutninger. Sådan er det nogle gange, og jeg tager selvfølgelig ansvaret på mine skuldre. Men af en eller anden årsag, var der for mange af vores tekniske spillere, som ikke ramte dagen i dag, siger cheftræneren, der i samme omgang uddeler ros til en storspillende Hansen i målet.

– Vi var bedst i Silkeborg, hvor vi tabte, mens de var bedre end os i dag. Sådan er fodbold nogle gange. Der kunne sagtens være blevet scoret tidligere i opgøret, men Jesper Hansen gjorde et fantastisk arbejde i målet, og så må vi tage til takke med det ene point, fortalte Rösler.

Han fortsatte derefter over til trænerkollegaen, Kent Nielsen, for at dele et par fadøl – og måske lure et par taktiske genistreger fra Silkeborg-chefen. Det kunne AGF’erne måske godt bruge, inden fredagens kamp mod AC Horsens…

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.