Nicolai Poulsen bliver KSDH’s MOTM.

Randers FC – AGF: Spillerkarakterer og MOTMNicolai Poulsen får ros fra alle sider efter sin stærke indsats i gårsdagens kamp. Også i KSDH’s afstemning står han klokkeklart ud som kampens spiller. Her er KSDH.dk’s spillerkarakterer efter mandagens sejr.

To herretacklinger og en assist til Duelund. Dét moment var symbolet på gårsdagens kamp for Nicolai Poulsen. Han satte sig igennem i nærkampene, dirigerede sine medspillere og kom i infights med modspillerne. Fuld af energi og ærgerrighed. Og det gav afkast i form af en sejr og en plads i top seks.

Poulsen fik hele 75 % af stemmerne i gruppen KSDH – Gruppen For AGF Fans, mens Yann Bisseck (10 %) og Yakob (4 %) får sølv og bronze i den ærefulde konkurrence.

AGF-spillernes karakterer mod Randers FC

Herunder ses redaktionens karakterer til AGF-spillerne i opgøret mellem AGF og Randers FC. Vi benytter skalaen 1-5 til vores bedømmelse. Se uddybelse af karakterskalaen nederst.

Jesper Hansen
Karakter: 4
‘Yew’ står en god kamp og har flere gode aktioner i 1. halvleg, hvor han agerer sikker sidste skanse. Desværre lukkede AGF et sent mål ind, og dermed intet clean sheet. God kamp af Hansen, der må ærgre sig over, at rekorden fortsat skal jages.

Tobias Mølgaard
Karakter:
4
Mølgaard spiller egentlig en solid kamp igen. Han har tendens til at buse meget hårdt frem, hvilket især efterlader meget plads bagved, når Beijmo er væk. Han spillede sig dog op gennem kampen sammen med resten af holdet.

Frederik Tingager
Karakter:
4
Endnu en flot kamp i AGF’s forsvar. Han vandt sine dueller og ser ud til at dirigere hele bagkæden med hård hånd. Ved Randers’ mål kommer Kamara ind foran Tingager, men det lignede en forfejlet mandsopdækning fra Beijmo.

Yann Bisseck
Karakter:
4
Som resten af forsvaret, så spiller Bisseck en god kamp. Han er stærkt medvirkende til Mortensens fremtvungne straffespark, med et ihærdigt presspil og han suste til tider op og ned ad venstre flanken. Ham her må vi nyde indtil sommer. Puha, hvor er han god.

Felix Beijjmo
Karakter:
3
En godkendt kamp af Beijmo. Han kæmper flot og var meget med fremme på banen. Igen et fornuftigt samarbejde med Mølgaard i højresiden. Kamara var hans mand på hjørnesparket, som Randers scorer på, hvilket trækker ned. Han får også holdets eneste gule kort, der dog var nødvendigt at trække.

Kevin Yakob
Karakter:
4
Kevin Yakob var igen fremragende i mandagens kamp. Hans presspil var eminent, og han prøvede at skabe en fodboldkamp. Det er anden kamp i træk, at vi ser Yakob spille en flot kamp, og det er dejligt at se. Et mål eller en assist havde løftet ham op på et femtal.

Nicolai Poulsen
Karakter:
5
Kampens spiller. Fantastisk at se ‘Polle’ for tiden. Han fortsætter sit flotte forår og brager igennem i Randers. Hvis Nicolai Poulsen absolut skulle lave en assist, så gjorde han det på den mest Nicolai Poulsen-agtige måde. Dobbelttackling hen til Duelund og bang! Senere i kampen ser vi ham også bryde ud i jubel efter en fantastisk forsvarsaktion, hvor han trækker et vigtigt frispark. Tak for kampen, Polle.

Mikael Anderson
Karakter:
4
Igen spiller Anderson en fin kamp. Han er pågående, direkte og har den fart og kreativitet, vi har brug for. Han er tæt på at score med et lumsk frispark og spillede en meget godkendt kamp. Et mål havde dog pyntet.

Gift Links
Karakter:
2
Igen falder Links igennem på hans svagheder. Han er ikke stærk nok og derfor for nem at vifte væk. Han har et fint drive frem i banen, men det ender som regel uforløst. Vi er mange, der gerne vil se ham lykkes, men det ligner, at han har det svært på wingbacken.

Mikkel Duelund
Karakter:
4
Ja tak! Duelund er kommet i gang i AGF-trøjen – og hvilket pragteksemplar af et mål. Jeg tror stadig, at Carlgren kigger efter bolden. Udover målet, så viste Duelund boldsikkerhed, overblik og spillede 70 minutters flot fodbold. Det var ikke nogen nem kamp for de offensive kreative kræfter på en svær bane, men Duelund fik alligevel sat sit kreative præg. Tillykke med målet og den nye, lille ‘Due’.

Patrick Mortensen
Karakter:
4
Spillemæssigt var det en bedre kamp for Mortensen mod Randers end mod AC Horsens. Derudover går anføreren forrest og trækker selv det straffespark, som han efterfølgende eksekverer som sikkerheden selv. 11. sæsonmål og dermed Superligaens topscorer inden grundspillets sidste runde.

Indskiftere:

Erik Kahl
Karakter:
3
Godt indhop af Kahl. Han virker (med god grund) til at være mere tryg på wingbacken. Han havde fine ture fremad i banen, og der er ikke det store at påtale omkring det defensive. Godt at se Kahl igen.

Sigurd Haugen
Karakte
r: 3
Fint indhop af Haugen. Han trækker et rødt kort på Carl Johansson og er en trussel mod Randers’ bagrum. Han har en chance, hvor han står og jokker i bolden, hvilket har været en smule ‘typisk Haugen’. Og det skulle også blive til endnu en Haugen-classic, for da han så endelig scorede, så var han lige netop offside. Jeg synes, at han lavede et godt indhop, og vi har endnu ikke set det bedste fra Haugen.

Mads Emil Madsen
Karakter:
3
Det er en svær kamp for en boldspillende, central midtbanespiller at blive skiftet ind i. MEM gjorde det dog fornuftigt og var med til at køre sejren helt i land.

Peter Bjur:
Karakter:
UB
Indskiftet i overtiden og nåede ikke sætte sit præg på kampen.

Trænerkarakter:

Uwe Rösler:
Karakter:
4
Fed energi fra bænken. Konstant stående og guidende. En atmosfære efter tyskerens hjerte, og selvom holdet ikke kom så stærkt fra start, så havde Rösler læst Randers godt.

Karakterskala

1. Den elendige præstation – Uacceptabelt, sløjt niveau, hvor intet fungerede.

2. Den utilstrækkelige præstation – Fik sat enkelte gode ting sammen, men spillede generelt en dårlig kamp. Ikke godkendt.

3. Godkendt uden at imponere – En kamp på det jævne, med både positive og negative ting at sige om præstationen.

4. Den gode præstation – En flot kamp, hvor spillerens kerneopgaver blev løst med få fejl og mangler.

5. Den fremragende præstation – Sublim kamp, hvor spilleren stort set ikke satte en fod forkert.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.