Foto: Kronborgfotos

Poulsen: Vi var kyniske og effektive


| Jonas Roulund |

Nicolai Poulsen scorede sit tredje mål i AGF-trøjen i aftenens sejr over FCK, og midtbanespilleren glæder sig over aarhusianernes effektivitet og held i Parken.

Det sker ikke så tit, at AGF vinder over FCK. Og da slet ikke i Parken. Men her til aften var marginalerne med De Hviie, og den blot 19. sejr over løverne blev en realitet.

Nicolai Poulsen startede festen med et gult kort efter 40 sekunder og et mål efter otte minutter i en hektisk start på opgøret.

– Det var en lidt hektisk start på kampen, men sådan er det inde på midten af banen. Jeg glider lidt ved det gule kort, men stod så det rigtige sted ved målet, så det var fantastisk, fortæller Poulsen til TV 3+.

Nicolai Poulsen jubler efter scoring i Parken.
Foto: Kronborgfotos

Marginaler til forskel

Aftenen bød på hele 24 FCK-afslutninger, hvoraf kun en enkelt altså gik i mål, og Poulsen erkendte da også, at heldet var med udeholdet her til aften.

– Vi var kyniske og effektive, men vi er ikke dumme, og vi kan godt se, at FCK har store chancer, som de ikke får scoret på, men i dag var det os, der havde det fornødne held, siger midtbaneslideren.

Med sejren kravler AGF op på ligaens fjerdeplads med fem point op til FCK og otte point ned til Lyngby på syvendepladsen.

– Det var fantastisk. Den var vigtig for i forhold til tabellen – både for at holde lidt afstand til dem bag os og nærme dem foran, fortæller Poulsen.

Nu venter to kampe mod Brøndby i pokalturneringen, inden spillerne går på juleferie. Pokalkampene spilles den 7. og 10. december.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.