Skip to main content


Nicolai Poulsen på Fredensvang (Foto: KSDH.dk)

Poulsen før pokalfinalen: – Vi kommer ud som sultne hunde!


| Jonas Roulund |

På torsdag venter den vigtigste kamp i AGF i mange år, og Nicolai Poulsen har gjort alt for at blive klar til opgøret. Nu ser han frem til en stor oplevelse i et tætpakket Parken.

Fansene er klar, og det har vi sådan set været længe.

Pokalfinalen 2024 står nu for døren, og selvom der stadig er spørgsmålstegn ved folk som Beijmo og Jensen-Abbew, så begynder det at lysne for AGF-truppens styrke.

Her har Brandhof og Poulsen gjort comeback i de seneste kampe, og sidstnævnte ser nu frem mod en stor oplevelse på torsdag.

– Det er en helt anden kamp på torsdag (i forhold til FCN). Jeg tror ikke, det gør den store forskel, om vi vandt eller tabte mod Nordsjælland Det er en helt anden kulisse og andre ting, der står på spil, forklarer midtbanekrigeren, som fik 69 minutter på banen i fredags.

Nicolai Poulsen med bolden mod FCN.
Foto: Hjøringaardfotos

– Selvfølgelig var der noget rust i kampen mod FCN. Jeg har kun haft tre fulde træninger, så det har ikke været optimalt, men når finalekampen ligger så tæt på, så er man nødt til at skubbe tingene, siger Poulsen.

Han har nu lagt blikket fast på pokalfinalen, som kan bringe Aarhus i ekstase torsdag aften med en sejr.

– Vi tager vores præstation fra 2. halvleg med videre til pokalkampen, og så er jeg sikker på, at vi kommer ud som sultne hunde, fortæller Nicolai Poulsen.

Inden finalen er der fanmarch fra Kongens Nytorv klokken 13, hvorefter en stor forfest venter i Fælledparken. Kampstart er klokken 17.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle