Foto: Hjøringaardfotos

Poulsen: – Dejligt at være tilbage


| Jonas Roulund |

Nicolai Poulsen har været ude i fem uger med en lidt særlig skade, men i går var han tilbage, og nu ser han frem til nogle gode træningssessioner, inden pokalfinalen venter.

Et længe ventet comeback blev i går proklameret, da Uwe Röslers startellever kom ud.

Nicolai Poulsen var tilbage efter fem ugers skadespause, og den 30-årige midtbanekriger glædede sig efterfølgende over genkomsten på trods af nederlaget på 1-3 til FCN.

– Det var dejligt at være tilbage. Det var noget, jeg havde savnet i fem uger. Der er rigtig mange kampe, jeg er gået glip af, så det var ekstremt gavnligt for mig personligt at få minutter i benene frem mod kampen på torsdag, som jo selvfølgelig har været et altoverskyggende mål for mig at blive klar og kunne stå bedst muligt til, fortæller Poulsen til KSDH.dk.

Nicolai Poulsen (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Han erkendte dog i samme omgang, at det ikke var alle bolde og dueller, der sad lige i skabet mod FC Nordsjælland for 6’eren.

– Selvfølgelig var der noget rust. Jeg har kun haft tre fulde træninger, så det har ikke været optimalt, men når finalekampen ligger så tæt på, så er man nødt til at skubbe tingene, forklarer Poulsen.

Han kunne se sit hold komme bagud 0-2 inden pause, mens de sidste 45 minutter gav mere opløftende oplevelser, selvom slutresultatet altså ikke var som håbet.

– Jeg synes 2. halvleg er rigtig fin for vores vedkommende. Det var stærkt, at vi kommer ud og viser noget andet end før pausen, for det var ikke godt nok. Det er godt, at vi ikke bare går ud og siger: “Det var det,” og så synes jeg, at vi får spillet noget okay spil og kreeret nogle chancer, som godt kunne være konverteret til mål, fortæller midtbanekrigeren.

Nicolai Poulsen i aktion for AGF (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

– Vi kan godt se, at den Osman sparker op i krydset er noget, han gør en ud af en million gange. Og Schjelderups frispark er jo også godt knaldet ind, men så må vi jo lade være med at lave frisparkene i første omgang, og det er noget, vi skal se på, forklarer Nicolai Poulsen, som spillede sin kamp nummer 156 for De Hviie i går.

Ikke en normal fodboldskade

Poulsens seneste optræden ligger altså over en måned tilbage, og det har været lidt diffust, hvad årsagen til udeblivelsen egentlig har været. Det viser sig, at der har været tale om en noget særlig skade for en fodboldspiller.

– Det er ikke en normal fodboldskade. Det er en revne i nyreren, som jeg har haft, så det har været nogle ting, som har gjort, at jeg ikke kunne få puls på, fordi det skulle hele, så det har jeg været tynget af, fortæller Poulsen, som altså fik vigtige minutter i benene i går.

– Jeg er glad for at kunne starte inde i dag og få pulsen op, få noget boldføling og komme lidt ind i tingene igen, og så er mine forventninger, at det kun bliver bedre herfra, fortæller han.

AGF har nu ganske få træningssessioner, inden den vigtigste kamp i mange år skal spilles i Parken på torsdag den 9. maj. Her venter Silkeborg IF i pokalfinalen.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.