Foto: Kronborgfotos

Polle slutter gerne karrieren i AGF


| Jonas Roulund |

Nicolai Poulsen har kriget rundt på De Hviies midtbane siden sommeren 2019, og den 30-årige midtbaneslider ser gerne sig selv fortsætte med det længe endnu.

Randers-drengen, Nicolai Poulsen, er blandt de mest rutinerede AGF’ere i den nuværende trup.

Med 150 kampe, tre mål, fem assists og 55 gule kort har den skaldede hævner gjort sig ganske godt bemærket i det aarhusianske, og han nyder da også tilværelsen i AGF.

– Jeg fornemmer da, at de fleste er glade for, at jeg spiller for AGF og det, jeg leverer for AGF. Det er det vigtigste for mig: At alle AGF-fans kan se, at når jeg går på banen, vil jeg vinde og give alt, hvad jeg overhovedet har, siger Nicolai Poulsen til Tipsbladet.

Foto: Kronborgfotos

Ikke utænkeligt at slutte i AGF

Poulsen har godt to år tilbage af sin kontrakt, der løber til sommeren 2026, og han er slet ikke afvisende for at forlænge – og endda slutte karrieren i Aarhus.

– Jeg er sindssygt glad og ikke mindst stolt over at spille i AGF, så det kunne jeg sagtens se ske, at jeg spiller her, til jeg ikke skal være aktiv mere. Det er absolut ikke utænkeligt overhovedet, fortæller han.

Poulsen er lige nu med på Superligaholdets anden træningslejr i vinteropstarten, hvor han er blevet skånet en del, da han døjer med den ene læg. Det skulle dog ikke være noget, der holder ham ude til forårspremieren mod Vejle den 19. februar.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.