• Forside
  • AGF Nyheder
  • Peacock-Farrell efter landsholdsmilepæl: Søger kontinuitet i Danmark

Foto: Matti Kronborg

Peacock-Farrell efter landsholdsmilepæl: Søger kontinuitet i Danmark


| Jonas Roulund |

Bailey Peacock-Farrell er glad for sin start i Aarhus og ser nu frem til at få masser af spilletid, som kan sikre ham en lang international karriere.

26-årige Peacock-Farrell blev hentet til AGF fra Burnley på en lejeaftale i juli efter en tid uden kontinuerlige spilleminutter.

Han spillede i søndags sin 41. landskamp for Nordirland, da holdet tabte 1-0 til Kasakhstan, og i den forbindelse fortalte han til BBC Sport, at han sigter efter mere spilletid for at rette op på karrieren.

– På klubniveau har det ikke været fantastisk, og der har været uoverensstemmelser med hensyn til spilletid. Det prøver jeg at rette op på, og det er målet i år, fortæller målmanden, som har en fortid i York City, Leeds, Burnley og Sheffield Wednesday.

Bailey Peacock-Farrell og Frederik Tingager.
Foto: Kronborgfotos

Særligt i Leeds og Burnley oplevede målmanden perioder uden megen spilletid, men alligevel har han siden 2018 været fast mand på landsholdet. 119 klubkampe er det alt i alt blevet til, mens han altså har spillet 41 landskampe. En lidt speciel balance, som der nu skal ændres på.

Skiftet til Danmark føles naturligt

Peacock-Fareell skiftede England ud med Danmark denne sommer for at få mere spilletid, og det glæder han sig nu over.

– Det er virkelig dejligt – et smukt land og en fantastisk by. Det føles meget naturligt, og der har ikke været nogen problemer med at falde til, fortæller han.

Bailey Peacock-Farrell i kamp for AGF mod Hvidovre med hvidklædte AGF-fans i baggrunden.
Foto: Matti Kronborg

Nu er næste mål klart: Masser af spilletid på klubniveau, der kan give ham adgang til flere oplevelser med landsholdet:

– Jeg fik min 40. landskamp den anden aften, og jeg er virkelig stolt af det. Nu presser jeg på for den næste milepæl, som er 50, siger Peacock-Farrell.

I AGF er det allerede blevet til syv kampe i målet. Næsten en tredjedel af, hvad han nåede i sin tid i Burnley, hvor han blev hentet til i sommeren 2019 og tilbragte to sæsoner inden turen gik til Sheffield Wednesday på leje.

På søndag venter Brøndby IF, og mon ikke han allerede der kan krydse sin næste AGF-kamp af?

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.