Patrick Mortensen i sin karakteristiske jubel efter en scoring på Ceres Park (Foto: Nicklas Jacobsen / KSDH.dk)

Patrick og Yew takker for gaver fra KSDH’s Facebookgruppe


| Jonas Roulund |

Mortensen takker AGF’s fans i en personlig besked til ksdh.dk, efter en gruppe AGF-fans var forbi med en gave til rekordmagerne Hansen og Patrick i denne uge.

AGF-fans er noget særligt. Efter OB-kampen, hvor Mortensen og Hansen sikrede sig hver deres rekord, startede en fan en indsamling på KSDH – Gruppen for AGF Fans. Og den udmøntede sig i flotte gaver til de to Superligaspillere, som blev leveret på Fredensvang i denne uge.

Efter OB-kampen tangerer Jesper Hansen nu Mogens Kroghs rekord for flest Superliga-clean sheets, mens Patrick Mortensen tog eneret på titlen som den mest scorende AGF’er i Superligaens historie.

126 cleans sheets er det blevet til for Hansen, mens Mortensen har scoret 59 mål i den hvide trøje. Fantastiske præstationer, som fansene altså hurtigt belønnede.

Og det er noget, der rører spillerne. Patrick Mortensen skrev derfor hurtigt en takkebesked til ksdh.dk:

– Hej KSDH ? TUSIND TAK for den vanvittigt flotte gave, jeg modtog igår – jeg er helt blæst bagover. Det havde I sgu ikke behøvet ?? Synes satme, det er stort, at der er blevet samlet penge ind til det. Wow, det rør mig sgu ? Jeg bukker ydmygt og arbejder stenhårdt videre, så vi kan opnå noget sjovt i år ?? Mvh. Paddy.

Samtidig har han også sendt en kærlig hilsen til fansene på sin personlige Instagram-profil, mens AGF har lagt et fint opslag op med de gæve gutter.

– Tusind tak for denne gave. Det sætter jeg stor pris på, så stort tak til jer fans, siger Jesper Hansen blandt andet.

Det er dét stof, AGF-legender – og legendariske fans – er lavet af! 

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.