Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Patrick Mortensen: – Jeg er virkelig stolt af gutterne


| Jonas Roulund |

Patrick Mortensen kom ind fra bænken og gjorde det til 2-2 i overtiden i kampen mellem AGF og Brøndby IF. Den rutinerede angriber var efterfølgende glad for sit mål, men endnu gladere for holdets samlede præstation.

Han er 34 år, men passionen lyser stadig ud af ham.

Patrick Mortensen vil altid forbedre sig og præstere godt.

I dag lykkedes det at få nettet til at blafre – endda i en altafgørende situation, hvor slutfløjtet kort efter lød med resultatet 2-2 på måltavlen.

– Det er fortjent. Jeg synes, vi igennem hele kampen arbejder hårdere end dem, så vi får som fortjent, siger Mortensen, om kampen mod Brøndby, hvor AGF’erne havde roteret holdet, og da også kom bagud to gange undervejs.

Patrick Mortensen og Mikkel Duelund på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

– Jeg er virkelig stolt af gutterne. Hvis man ser på vores hold, så er der kæmpe udskiftning, men alle stepper op og leverer en virkelig fin præstation, forklarer angriberen.

Han er nu oppe på 10 Superligascoringer i sæsonen, hvilket blot er en enkelt færre end listens førsteplads fra FC Midtjylland, Gue-Sung Cho.

Et rørt faderhjerte

Patrick Mortensen er blandt de ældste på AGF-holdet, og han blev næsten helt rørt over at se sine yngre holdkammerater komme ind og levere en stærk indsats i dagens opgør.

– Det er fedt at se mange af dem, som måske ikke har spillet så meget i år komme ind og spille godt, så det er jeg sgu stolt over. Det gør mig glad i mit gamle far-hjerte, at vi bare stepper op på de rigtige tidspunkter. Det synes jeg virkelig, vi har gjort, siger anføreren, som kom på banen efter 52 minutter i dag.

Patrick Mortensen med sit barn på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

Han roser samtidig fansene for at støtte op, selvom man netop har været igennem en vild pokaloplevelse for få dage siden.

– Vi er hårdt ramt, og det gør præstationen endnu vildere, at vi med så kort forberedelse formår at få et fortjent point. Det er også klart, at det giver noget ekstra, når det er imod Brøndby. Det var en fed kulisse og stor cadeau igen igen til vores fans, som møder talstærkt op, selvom det blev halvsent i torsdags, så det er fedt, at vi alligevel formår at få så mange på stadion, siger Mortensen.

Mål AGF-BIF
Foto: Hjørringgaard Photo

Og så måtte han jo også erkende, at det var rigtig rart at få hul på bylden efter en række kampe uden mål i støvlerne som spidsangriber.

– Det var fandme dejligt og virkelig en forløsning. Det er ikke fordi, det har haglet ind fra min side på det seneste, men jeg har det egentlig rigtig fint oppe i hovedet, er frisk og ved at det nok skal komme, men jeg har også brug for et hold omkring mig, der er flydende og kreerer chancerne, og det har vi jo desværre ikke været så gode til i år. Vi arbejder stenhårdt på at skabe mere, så vi kan komme i flere af de her gode positioner, forklarer AGF-topscoreren.

Nu venter der lidt restitution for Superligamandskabet, inden FC Nordsjælland er værter for en turneringskamp på Right to Dream Park mandag den 22. april klokken 19.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle