Foto: AGF.dk

Officielt: Tobias Anker skifter til AGF


| Jonas Roulund |

22-årige Tobias Anker skifter fra 1. divisionsklubben Vendsyssel FF til AGF på en permanent kontrakt.

AGF har igen været aktive på transfermarkedet, og denne gang er der tale om en forsvarstilføjelse.

Tobias Anker er nemlig netop blevet præsenteret som nye mand i den hvide trøje.

Han skifter fra Vendsyssel FF og får en femårig kontrakt i AGF.

– Tobias har været gennem en god udvikling i de senere år, og har især i seneste sæson vist sig som en af de mest talentfulde forsvarsspillere i NordicBet Ligaen, hvor vi har fulgt ham længe og har været imponeret over, hvordan han er vokset som spiller, fortæller sportschef, Stig Inge Bjørnebye til agf.dk.

Ungdomslandskampe på CV’et

Yann Bisseck blev for nyligt sendt afsted i en rekordtransfer, og selvom TK har indtaget pladsen i venstre forsvarsside i sæsonens første kampe, så har klubben hele tiden gjort det klart, at man ville søge efter forstærkning til bagkæden. Den er så landet nu.

– Det er sjældent, man finder en spiller med den profil, som Tobias har; Ung, høj, venstrebenet og med fysisk styrke – det giver ham en god ballast for hans videre udvikling, fortæller Bjørnebye om den nye signing.

Anker har vundet U19-mesterskabet med FCM i to omgange, men har aldrig fået debut for seniorholdet på Heden, som han repræsenterede i sin ungdomsår. Til gengæld har han spillet 34 kampe for FC Fredericia, som han var udlejet til i sæsonen 21/22, inden han skiftede til Vendsyssel.

Her har han imponeret i 1. division med 32 kampe og seks mål.

Det er desuden blevet til ungdomslandskampe for både U17 og U19-landsholdet.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.