Foto: Matti Kronborg

Bekræftet: Bisseck solgt til Inter i rekordhandel


| Jonas Roulund |

Yann Bisseck har netop meldt officielt ud, at han skifter til Champions League-sølvvinderne fra italienske Inter.

AGF’s transferrekord ser ud til netop at være blevet slået endnu en gang. Yann Aurel Bisseck har nemlig netop offentliggjort, at han skifter til Inter, og han takker i samme omgang AGF’s fans på sin Instagram-profil.

Inter har dermed udløst tyskerens frikøbsklausul på syv millioner euro svarende til cirka 52 millioner kroner.

Oven i de syv millioner euro kommer, ifølge sportsjournalisten Gianluca De Marzio, 500.000 euro i mulige bonusser plus en 5 % videresalgsklausul.

Den samlede transfersum betales ifølge den italienske sportsjournalist, Marco Barzaghi over tre år.

Yann Bisseck forsøger at slå et indlæg, imens Brøndby-spilleren Martin Gammelby forsøger at blokere indlægget
Foto: Matti Kronborg

Bjørnebyes håndværk

Bisseck bliver dermed det fjerde rekordsalg på blot fem år for AGF, der har sendt Stage (Cirka 20 millioner), Bundu (Cirka 22 millioner) og Grønbæk (Cirka 25 millioner) godt videre de seneste år.

Sportschef Stig Inge Bjørnebye må dermed klappe sig selv på skulderen efter endnu en stor handel.

Den tyske forsvarsspiller blev oprindeligt hentet til AGF på en lejeaftale fra FC Köln i sommeren 2021, men den blev vekslet til en permanent kontrakt fra sommeren 2022 for cirka fem millioner kroner.

22-årige Bisseck nåede 68 kampe i den hvide trøje med seks mål og tre assists til følge. Rygterne går på, at han har fået en kontrakt til 2028 med Inter, der i seneste sæson nåede Champions League-finalen og sluttede som treer i Serie A.

Han veksler nu holdkammerater som Mortensen, Poulsen og Tingager til habile navne som Lautaro Martinez, Stefan de Vrij, Denzel Dumfries og mange andre stjerner.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.