Skip to main content


Alexander Munksgaard gør sig klar til at tage indkast for De Hviiie (Foto: Nicklas Jacobsen / KSDH.dk)

Officielt: Alexander Munksgaard lejes ud til Aalesunds FK i Norge


| Thomas Vedel |

Det er nu officielt at Alexander Munksgaard forlader AGF. Dog er der kun tale om en lejeaftale med norske Aalesunds FK.

Den blandt mange AGF-fans vellidte højreback, Alexander Munksgaard, skal spille resten af forårssæsonen i Norge. Der er dog i første omgang kun tale om en lejeaftale med den norske klub, Aalesunds FK. Det har AGF netop meldt ud onsdag aften.

– Alexander Munksgaard har ønsket at få nogle nye impulser i andre omgivelser og det er nu lykkes at finde en god mulighed i Norge, som Munksgaard har ønsket at eftersætte. Vi har gennem hele forløbet haft gode samtaler og en fin dialog, og jeg er glad for, at der nu er lavet en god løsning for Alexander. Alle i klubben ønsker ham alt det bedste for foråret og held og lykke i Norge, siger Stig Inge Bjørnebye til klubbens hjemmeside.

AGF’s fans har haft fornøjelsen af at følge Alexander Munksgaard i 105 kampe for De Hvide, hvor han altid har været garant for nådesløs fight. Tre mål er det også blevet til.

Nu skifter den 25-årige Munksgaard så til Aalesunds FK, hvor han bliver klubkammerat med tre tidligere AGF’ere i form af Alexander Juel Andersen, Kasper Lunding og Alexander Ammitzbøll.

Munksgaards kontrakt med AGF udløber d. 31. december 2023, og indtil videre vender han altså tilbage til Aarhus til sommer. Munksgaard har dog fået stillet i sigte, at han ikke indgår i AGF’s planer for fremtiden, hvorfor det også forventes at han skifter permanent til en anden klub til sommer.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle