OB – AGF: Spillerkarakterer og MOTM


| Jonas Roulund |

Her får du KSDH’s spillerkarakterer og kåring af MOTM efter gårsdagens Superligadyst mod OB.

Det føltes mere som to tabte point, end et vundet, da AGF og OB spillede 1-1 søndag aften. En drømmestart med Mortensen-mål gav vinger i første halvleg, men skarpheden til at få lukket sagerne manglede, og så kom OB tilbage.

I Facebook-gruppen KSDH – Gruppen for AGF Fans løb Bailey Peacock-Farrell med sin første MOTM-titel i en AGF-trøje med 46 % af stemmerne. Han blev stærkt efterfulgt af dynamiske Mikael Anderson (36 %), mens evigt stærke Tobias Mølgaard (7 %) tager tredjepladsen.

AGF's nordirske keeper, Bailey Peacock-Farrell i aktion for AGF på Ceres Park.
Foto: Laura Hjørringgaard

AGF-spillernes karakterer mod OB

Herunder ses redaktionens karakterer til AGF-spillerne i opgøret mellem AGF og Odense Boldklub. Vi benytter skalaen 1-5 til vores bedømmelse. Se uddybning af karakterskalaen nederst.

Bailey Peacock-Farrell
Karakter: 4
Hidtil flotteste kamp i AGF af nordireren, der både fangede langskudsforsøg, en friløber og høje indlæg. Det blev lidt satset med fødderne til tider, men overordnet set blev det pludselig tydeligt, hvorfor trænerstaben så gerne ville have Bailey i gang i målet med det samme på bekostning af Jesper Hansen.

Tobias Mølgaard
Karakter: 3↑
Møllen fighter, løber og leverer igen godt, omend han i enkelte situationer manglede, når OB sendte omstillinger afsted. Alt i alt en ganske habil indsats af Mølgaard.

Frederik Tingager
Karakter: 3
Endnu en stabil indsats af Tingager, men man må ærgre sig over, at det ikke lykkes at holde nullet i en kamp, hvor man burde kunne kontrollere en halvtam OB-offensiv.

Thomas “TK” Kristensen
Karakter: 3
Ikke udfordret det store af OB’erne, selvom omstillingerne blev farligere, da Tongya kom på banen i 2. halvleg. De hurtige OB’ere var da også ved at straffe bagkæden mod slutningen, men her må TK, Tingager og Mølgaard takke Peacock-Farrell for en stor redning. Derudover fik vi igen et par dumme opspilsfejl at se, og de skal sorteres væk, hvis TK skal gøre sig håb om at nå ud til en større international adresse i fremtiden.

Felix Beijmo
Karakter: 3
Assisten trækker op, og han kunne endda have fået yderligere en, da han mod slutningen sendte bolden ind til Adam Daghim, som lossede kuglen over mål. Som altid en stabil, energisk indsats af svenskeren.

Nicolai Poulsen
Karakter: 3
Gjorde som sædvanligt, hvad han skulle – arbejdede, tacklede og fordelte boldene sikkert. Men heller ikke mere end det, og derfor ender Polle i dag på en middelkarakter. Så heller ikke helt godt ud ved OB’ernes udligning.

Magnus Knudsen
Karakter: 2
I første halvleg tænkte man – ligesom med mange af de øvrige AGF’ere – at det så ganske godt ud med den boldfaste Knudsen. Men efterhånden som kampen skred frem faldt nordmanden mere og mere ud af opgøret, og han er ikke med i så meget, som vi kunne håbe. Opstartens testkampe og præstationer virkede mere lovende, end det vi har set indtil videre fra Knudsen.

Eric Kahl
Karakter: 3
Kahl mangler stadig en del for at nå op på sin landsmands niveau på den modsatte wingback, men han har gjort store fremskridt og første halvleg bød også for hans vedkommende på en masse gode takter. Desværre faldt han – ligesom resten af holdet – lidt sammen efter pausen.

Tobias Bech
Karakter: 2
Man ser ikke nok til Bech. Mod Hvidovre viste han senest, at han kan være et fantastisk våben for De Hviie, men siden er han faldet for meget ud af kampene, og man savner den pågående, afslutningsivrige spiller, vi ved, han kan være.

Mikael Andersson
Karakter: 4
Flot kamp af islændingen, der igen viste sig som AGF’s farligste offensive våben – bortset fra, at han altså ikke fik scoret. Han havde en række gode afslutningsmuligheder, men fik ikke sendt kuglen i kassen. Faldt lidt ud af opgøret i 2. halvleg, men levede op igen mod slutningen, hvor hans gode raids med bolden skabte kaos hos OB’erne.

Patrick Mortensen
Karakter: 3
Han scorer sit mål, og det er jo det, en angriber skal gøre. Men han brænder også en kæmpe chance lige før pausefløjt, og i anden halvleg ser vi ikke meget til vores rutinerede spydspids.

Mikkel Duelund (ind: 67.)
Karakter: 3
Kom ind med god energi, masser af boldberøringer, fine afleveringer og havde også et skud på overliggeren til slut. Ærgerligt, at der ikke kom slutprodukt på tingene, men gode takter fra aarhusianeren, der banker på til en startplads.

Janni Serra (ind: 90+5.)
Karakter: UB
Ikke meget vi fik tyskeren at se, og han nåede ikke at gøre sig bemærket i slutminutterne. Bemærkelsesværdigt er det dog, at Daghim kom ind før Serra, hvilket måske vidner om et skift i angrebshierarkiet.

Adam Daghim (ind 87.)
Karakter: UB
Slutproduktet mangler, men han har ellers en god pakke – hurtig, god mand-mand, og masser af gå-på-mod. Men nøjjj hvor skal han da brage bolden i mål i kampens døende minutter. Havde været fedt at se ham på banen en anelse tidligere.

Uwe Rösler
Karakter: 2
Skiiiift! Ærgerligt, at Uwe ikke formår at sætte holdet op til at få lukket kampene. Og ærgerligt, at han ikke reagerer lidt tidligere i 2. halvleg, da der gik alt for længe, inden tyskeren tog konsekvensen af det rodede spil og skiftede ud. Positivt er det til gengæld, at han med sine offensive indskiftninger (Daghim for Kahl og Serra for Knudsen), viser, at man ikke er tilfreds med et point i Odense.

Karakterskala

1. Den elendige præstation – Uacceptabelt, sløjt niveau, hvor intet fungerede.

2. Den utilstrækkelige præstation – Fik sat enkelte gode ting sammen, men spillede generelt en dårlig kamp. Ikke godkendt.

3. Godkendt uden at imponere – En kamp på det jævne, med både positive og negative ting at sige om præstationen.

4. Den gode præstation – En flot kamp, hvor spillerens kerneopgaver blev løst med få fejl og mangler.

5. Den fremragende præstation – Sublim kamp, hvor spilleren stort set ikke satte en fod forkert.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.