Foto: Ahmed Omar

Ny AGF-trøje lækket


| Jonas Roulund |

AGF’s nye trøjepartner, Craft, har tilsyneladende trøjen for næste sæson klar. Podcastværten, Ahmed Omar, har således spottet den nye trøje under et fotoshoot i Lydhavnen.

Fra sæsonen 2024/2025 kommer alle AGF’s fodboldhold – fra 3F Superligaen og Gjensidige Kvindeligaen og helt ned til U10 – til at optræde i en ny spillerdragt, efter AGF har indgået et nyt samarbejde med det svenske sportsbrand, Craft som fra sommeren 2024 bliver ny officiel trøje- og udstyrspartner i AGF.

Mange har derfor ventet i spænding på at få afsløret, hvordan de nye trøjer tager sig ud – og nu ser det ud til, at trøjen er blevet lækket.

Ahmed Omar, der er medstifter og tidligere medvært på KSDH.dk’s podcast Lyden AGF, og som i dag er vært på podcasten Gråzonen, har således fanget Felix Beijmo og Jonas Jensen-Abbew i det, der meget vel kunne ligne den nye spillertrøje.

Felix Beijmo og Jonas Jensen-Abbew snakker iført den nye Craft-trøje.
Foto: Ahmed Omar

Ahmed fortæller til Din Avis Aarhus, at han var nede i podcaststudiet hos Frontløberne, og da han gik i køkkenet for at få lidt vand kiggede han ud af vinduet og så de to AGF-profiler i færd med at få taget billeder i den nye trøje.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.