Foto: Matti Kronborg

Ny AGF-app samler klubbens kommunikation ét sted


| Jonas Roulund |

Hvis du er ægte AGF-fan, så kan du ikke få nok af hviie nyheder, og det hjælper klubben nu med via en ny app, der samler al AGF’s egen kommunikation ét sted.

En ny AGF-app har i dag set dagens lys, og den kan nu hentes i App Store og Google Play.

Her vil der være klubinfo at finde såsom billetter, afstemninger og liveopdateringer.

– AGF-app’en er et tilbud til alle, der har en interesse for AGF. Det er vores mål, at app’en binder klub og fans sammen – både praktisk til kampe med billetter og masser af indhold om kampene. Men særligt imellem vores kampe med masser af spændende engagerende indhold, siger marketingdirektør i AGF, Asger Munkholm til klubbens hjemmeside.

I begyndelsen af året skete en række organisatoriske ændringer i AGF, hvor tidligere kommunikationschef, Søren Højlund Carlsen, blev Head of Content, mens rollen som kommunikationschef blev overtaget af Christian Thye-Petersen. Søren Højlund Carlsen står nu i spidsen for udviklingen af det nye univers på Play+.

Klubben oplyser, at man vil kunne finde alt det velkendte indhold fra de øvrige platforme i appen, mens dette også skal ses som første skridt på vejen mod det nye tiltag Play+, hvor man mod betaling kommer til at kunne få adgang til eksklusivt indhold produceret af klubben i fremtiden.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.