Foto: Matti Kronborg

Mortensen: – Vi skal være ydmyge


| Jonas Roulund |

AGF tog i går første stik i kampen for at nå årets pokalfinale, da FC Nordsjælland blev besejret i Farum. Anfører Mortensen glæder sig over det gode udgangspunkt, men lader sig dog ikke rive alt for meget med.

Gift Links, Tobias Bech og Frederik Tingager sikrede med deres mål i går en 3-2 sejr over FC Nordsjælland, der giver et godt udgangspunkt forud for returopgøret i pokalsemifinalerne i Oddset Pokalen.

Kaptajn Mortensen understreger dog, at man ikke skal hvile på laurbærrene efter den fine indsats i Farum.

– Vi er kun halvvejs i dag og vi ved, at der venter en mindst lige så svær kamp som i dag, når vi skal spille returopgør. Men vi stærke på vores standard-situationer og er det igen i dag, hvor Bailey også redder os et par gange. Så en god sejr, fortæller Mortensen til AGF.dk.

AGF-holdet jubler i Farum.
Foto: Kronborgfotos

Vigtige uger i vente

På mandag venter Silkeborg IF i Superligaen, og om søndagen venter FC Midtjylland, inden returkampen mod FC Nordsjælland løber at stablen.

Dermed er der ikke tid til at læne sig tilbage og nyde sejrens sødme.

– Der venter os nu et par svære opgaver i Superligaen, som vi også skal klare os godt i, og vi skal være ydmyge og holde benene på jorden. Vi vil alle gerne i den finale, men vi er kun halvvejs og det skal vi huske, siger Patrick Mortensen.

Skulle det lykkes AGF at komme i pokalfinalen, vil det være første gang siden 2016, hvor FCK blev for stor en mundfuld i finalen. Seneste AGF-sejr i pokalturneringen ligger tilbage i 1996.

Returopgøret mod FC Nordsjælland spilles på Ceres Park den 11. april klokken 20.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.