Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Mortensen: – Uwe har gjort det fremragende


| Jonas Roulund |

I går kunne AGF meddele, at Uwe Röslers kontrakt var blevet forlænget med tre år, så den nu løber til sommeren 2028. Anfører Patrick Mortensen ser frem til at fortsætte det hårde arbejde under tyskerens ledelse.

Den passionerede tyske cheftræner står der endnu.

Uwe Rösler kom til AGF efter en yderst hård sæson med David Nielsen ved roret, hvor AGF var tæt på nedrykning, men med tyskerens ankomst endte holdet med bronzemedaljer.

I denne sæson er holdet endnu en gang en del af mesterskabsslutspillet, mens man har et godt udgangspunkt for at ende i en pokalfinale.

Alt sammen er sket, uden at spillet på banen har været decideret forrygende, men resultaterne tale for sig selv, og klubbens kaptajn, Patrick Mortensen, ser nu frem til meget mere hårdt arbejde under Röslers ledelse.

– Uwe har gjort det fremragende, men han er også en træls type, fordi han er så pokkers hård og stædig, men det kommer fra et godt sted af – og han krydrer det med en portion smil og kærlighed til spillerne, og det er også vigtigt, han har den side, fortæller den 34-årige angriber til Bold.dk.

Uwe Rösler med masser af energi i kamp.
(Foto: Kronborgfotos)

– Det gør, at man kommer lidt nemmere igennem de der perioder, hvor han kan være træls at have med at gøre, fordi han er så hård og stædig, men jeg synes, det er fedt. Det motiverer mig til at blive endnu bedre, forklarer klubbens topscorer, der har nettet ni gange i indeværende sæson.

Patrick Mortensen klapper ud mod fansene.
Foto: Kronborgfotos

Om Rösler skal fejre sin forlængelse med en sejr, får vi svar på søndag aften, hvor FC Midtjylland gæster Ceres Park klokken 18.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle