Foto: Kronborgfotos

Mortensen: Stort at få lov at ære Lundkvist


| Jonas Roulund |

Patrick Mortensen spillede i går i Lars Lundkvists nummer 10 for at hylde legenden. Dagen blev fejret med en scoring og en fin gestus fra anføreren.

Legendetrøjerne blev vist flot frem i gårsdagens Superligadyst mellem AGF og Viborg FF.

Her trak AGF som bekendt det længste strå med 2-0, og det er noget, der giver ro på bagsmækken hos De Hviie.

– Vi har haft et lille øje på tabellen, og det var en yderst vigtig sejr. Nu har vi skabt et lille hul til de andre hold, fortæller Patrick Mortensen til AGF TV.

– Det giver os mod på mere, og det er fedt at kunne gå på landskampspause med en 2-0 sejr, siger anføreren, som nu er oppe på syv fuldtræffere i indeværende sæson.

En stor ære

Mortensen havde iklædt sig trøje nummer 10 i legendedagens tegn, og han fik da også sendt en fin hilsen afsted til Lars Lundkvist ved scoringen til 1-0.

Patrick Mortensen peger på 10-tallet på ryggen.
Foto: Kronborgfotos

– Det var da stort og fedt at få lov til at ære ham. Jeg får også peget på hans nummer, da jeg scorer, og det var jo en hilsen til ham, fortæller topscoreren, der nød at se holdet kontrollere kampen til ende.

– Det røde kort ændrer kampens karakter. Jeg synes, vi spiller klogt og bevarer roen. Vi får bolden til at rulle og får lukket den med 2-0 scoringen, fortæller Mortensen.

Gårsdagens kamp var årets sidste på Superligakamp på Ceres Park, men den 7. december kommer Brøndby IF på besøg til Oddset Pokalens første kvartfinale.

Til den tid vil banen være rykket tættere på C-tribunen, og det er noget, Mortensen ser frem til.

– Jeg glæder mig helt vildt til at mærke tilskuerne tættere på, så det bliver spændende, siger han.

Du kan se hele interviewet med AGF-kaptajnen lige her:

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.