Foto: Kronborgfotos

Mortensen: – Jeg føler lidt med Bech og Bach


| Jonas Roulund |

AGF’s anfører, Patrick Mortensen, var i går sat på bænken til fordel for Tobias Bech og Bach, men det blev til mere løbearbejde end regulært angriberarbejde for de to offensivspillere.

Det blev 2-2 på JYSK Park i går, hvor Uwe Rösler havde rystet posen i sin startopstilling.

Patrick Mortensen og Bailey Peacock-Farrell var sat på bænken, mens forsvaret bestod af Knoester, Tingager og Jensen-Abbew.

Oppe foran spillede Bech og Bach, men det var ikke meget, man så til dem gennem kampen, som i store perioder blev domineret af hjemmeholdet, og den normale topangriber, Patrick Mortensen, kender følelsen af at arbejde hårdt uden bold.

– Jeg føler jo lidt med Bech og Bach, når de løber rundt efter den skide kugle. Jeg ved jo, hvordan det er, fortæller Mortensen til Bold.dk.

Patrick Mortensen retter på sit AGF-anførerbind.
Foto: Matti Kronborg

Kaptajnen blev skiftet ind med en halv time tilbage af opgøret, men nåede heller ikke komme på måltavlen i opgøret.

Energien er den samme

Mortensen på bænken er et sjældent syn, men han kunne efter opgøret fortælle, at det ikke ændrer det store for ham, om han starter inde eller ude, selvom han selvfølgelig foretrækker at være med fra start.

Men rollen er den samme uanset hvad for den 34-årige angriber.

– Energien er den samme, jeg holder min tale før kampen, og jeg snakker med folk. I dag var det især med Tobias Bach og Tobias Bech om nogle ting. Så jeg har bare været mig selv, fortæller han.

Gårsdagens ene point efterlader AGF på ligaens 5. plads med otte point op til FCK på 3. pladsen og tre point til FCN på 4. pladsen.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.