Foto: Matti Kronborg

Mortensen: Intet jeg hellere vil end at vinde medaljer med AGF


| Jonas Roulund |

AGF hentede et point med hjem fra Sjælland i dagens Superligakamp mod FCN, hvilket holder De Hviie inde i kampen om medaljer. Men Mortensen vil endnu ikke tale nye delmål.

FC Nordsjælland og AGF kunne ikke dirke hinandens forsvarskæder op i dag, og derfor gik kampen til ende uden scoringer.

Dermed har AGF 25 point efter 16 kampe – fem færre end FCM på ligaens tredjeplads, som kun har spillet 15 kampe.

Top seks ser ud til at være så godt som sikker med seks point ned til syvendepladsen, men kaptajnen vil endnu ikke sætte nye mål for De Hviie.

– Nej, det vil jeg ikke. Det er jo fordi, at vi ved, at I kommer efter os lige om lidt, når vi har tabt de næste tre. Jeg tror også bare, at det er vigtigt, at vi holder benene plantet solidt på jorden, er ydmyg og tager en kamp ad gangen. Det er som regel det, der har fungeret bedst for os, fortæller topscoreren til TV 3 Sport.

En vindblæst Patrick Mortensen fejrer sejr i Aalborg med AGF's fans
Foto: Matti Kronborg

En fodboldgal by

Mortensen har scoret syv mål og lavet tre assists i denne sæson, og han håber da også, at holdet kan få godt swung i tingene i sæsonens anden halvdel.

– Jeg har kæmpe drømme, og jeg har ikke kun drømme om top seks. Men vi skal lige indfri et delmål, før vi kan snakke om alt muligt andet. Det er vigtigt for os at få tjekket den af, og derfra kan vi kigge lidt opad, siger Patrick Mortensen.

– Aarhus er en fodboldglad og gal by, og der er ikke noget, jeg hellere vil end at vinde nogle flere medaljer med den klub, fortæller anføreren.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.